Aaron Carter

Datum narození: 7.12.1987 / Místo narození: Tampa, Florida, USA

Aaron je americký zpěvák, který pochází z Tampy, z Floridy, jeho rodina však pochází z New Yorku. Aaronova muzika se vyznačuje hip-hopem a romantickými baladami. Aaron hraje na bubny, klavír, kytaru a saxofon. Je také výborným tanečníkem. Aaron má staršího velmi známého bráchu - Nicka (který je známý jako člen Backstreet Boys) a kromě něho má Aaron ještě tři sestry: dvojče Angel (modelka), Bobbie Jean a Leslie. Taky má nevlastní sestru Ginger, z otcova prvního manželství, nevlastního bratra Kandena a další nevlastní sestru Taelyn.

Aaron je americký zpěvák, který pochází z Tampy, z Floridy, jeho rodina však pochází z New Yorku.Aaronova muzika se vyznačuje hip-hopem a romantickými baladami. Aaron hraje na bubny, klavír, kytaru a saxofon. Je také výborným tanečníkem. Aaron má staršího velmi známého bráchu - Nicka (který je známý jako člen Backstreet Boys) a kromě něho má Aaron ještě tři sestry: dvojče Angel (modelka), Bobbie Jean a Leslie. Taky má nevlastní sestru Ginger, z otcova prvního manželství, nevlastního bratra Kandena a další nevlastní sestru Taelyn.

Ve svých sedmi letech začal vystupovat  jako vedoucí zpěvák místní skupiny "Dead End". Jeho první sólo byla předělávka písničky "Crush On You". 17. listopadu 1996 Aaron vydal EP "Let The Music Heal Your Soul", které obsahuje vokály Cartera, Backstreet Boys, 'N Sync, The Moffats atd.

(Zdroj: csfd.cz)




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz