A Banquet


Skupina A Banquet vznikla v roce 2009 a tvoří ji frontman a kytarista Mathieu, baskytarista Miachael a bubeník Richard. Svůj hudební styl nazvali Futu-Roll (osobitý mix alternativních směrů 80. a 90. let se současnými indie žánry). V lednu 2010 vydali svépomocí demo Futu-Roll!, následoval debutový singl Dark Streetsa koncem roku šestiskladbové EP Kiss The Night!. A Banquet spolupracují s producentem Borisem Carloffem.

SkupinaA Banquet vznikla v roce 2009 a tvoří ji frontman a kytarista Mathieu, baskytarista Miachael a bubeník Richard. Svůj hudební styl nazvali Futu-Roll (osobitý mix alternativních směrů 80. a 90. let se současnými indie žánry). V lednu 2010 vydali svépomocí demo Futu-Roll!, následoval debutový singl Dark Streetsa koncem roku šestiskladbové EP Kiss The Night!. A Banquet spolupracují s producentem Borisem Carloffem.

V současné době skupina pracuje na své debutové desce, která má vyjít na jaře 2012. Album má produkovat Steve Albini (spolu s Borisem Carloffem) v chicagském studiu Electrical Audio. Za dva roky své existence odehrála skupina A Banquet více než 80 koncertů.

(Zdroj: T-music)




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz