5 angels


Dívčí skupinu založil roku 2007 manažer Michal Mertl. Velký úspěch měly se samostatným koncertem v pražské Lucerně s hostem Danielem Nekonečným. Úspěšný byl i další projekt – muzikálová show "Tajemství 5 andělů". V srpnu 2009 odešly pro neshody s manažerem 4 členky skupiny Kristýna Pecková, Niki Šneidrová, Týna Šlingrová a Hanka Hladíková. Změny pokračovaly a z původní sestavy zůstává jen dcera manažera Nikola Mertlová.

Dívčí skupina 5 angels je o tanci, o energii a o radosti ze zpívání. Chceme vás potěšit rytmy disco a R'n'B, které by vás rozhodně něměly nechat v klidu sedět :-) Pěveckou a taneční skupinu 5 angels tvoří jak jinak než pět krásných andílků. Holky se skvěle doplňují a zpěv i tanec si náramně užívají. Jmenují se: Nikola, Angge, Vendy, Míša, Terka, mají za sebou desítky vystoupení po celé ČR a v roce 2008 vydali své 1. CD zatím ve složení Nikola, NIki, Týna, Kristýna, Diana, které jim křtili Lunetici v Palladiu Praha. Začínali na podzim v roce 2007. V roce 2009 vydali své 2. CD ve stávajícím složení Jejich největším úspěchem byla vyprodaná Lucerna a byli na předávání cen MTV . Dále vyprodali asi 5 dalších koncertů z čeho mají určitě radost .

O ČLENKÁCH SKUPINY 5ANGELS

Nikola: Od svých 3 let tancovala ve světoznámém tanečním souboru Valášek, se kterým během následujících 4 let projela kus světa. V té době již vystupovala v televizních pořadech Kouzelná škola s Dádou Patrasovou, kde zpívala a tančila. Vystoupila i v jiných zábavných pořadech v TV. Od 7 let je členkou AT studio DOMINO. S Dominem se stala mistrem republiky, Evropy i světa ve street show formacích. Má úspěchy i v sólových vystoupeních,kdy a Mistrovství světa v německé Bochumi byla 3. Jejím velkým vzorem je Shakira. Zájmy: Tanec, zpěv, herectví.

Angee: Už ve svých 5 letech natočila reklamu na Granko,byla velmi šikovná a hlásila se na konkurzy do různých reklam:Natočila jich spousta,tady máte aspoň nějaké:2005- natáčení reklamy na GRANKO(ČR)2006- natáčení reklamy MAGGI polévka ze zahradky(ČR)2007-focení a natáčení reklamy na Banku MUTUELLE(Francie)-natáčení reklamy na hry HASBRO (Německo)-natáčení reklamy Maggi zapékání těstoviny (AE)2008- focení do časopisu Praktička žena- účast v módní přehlídce znáčky Quelle- natáčení do TV spotu BOOTS (Anglie)- focení pro katalog Bellinda (jaro -leto2008)- natáčení reklamy Proenzi(Slovensko,ČR,Polsko)2009- natáčení TV spotu Wartner (Anglie)- focení a natáčení pro francouzsku znáčku KIABI"Rentree Des Classes Campaign"(Francie). Zájmy:Herectví, tanec, zpěv, lyžování, tenis, plavání, kolo.

Míša: Od 5 let se aktivně věnuje aerobiku, kde dosáhla spoustu úspěchů. Prošla přípravou gymnastiky, dále pak sborový zpěv, hra na hudební nástroje. Věk:12 let Zájmy:zpívá, tančí, hraje na housle a klavír, jezdí na snowboardu, bruslí a jezdí na kole.

Terka: Od 4 let aktivně tancuje v AT Studio Domino, s kterým dosáhla mnoha úspěchů. Mezi největší patří 12. místo v sólech na mistrovství světa 2009. Věk:9 let Zájmy:Zpěv, tanec.

Vendy: Od 3 let navštěvovala gymnastiku v oddíle Motorlet Praha. V roce 2004 se přihlásila na výrazový tanec do "hot shenose dance studio" pod vedením Venduly Poznarové, kde prošla povinnou baletní přípravou. V roce 2006 přestoupila do tanečního studia FANTASY DC, kde byla přijata do závodní třídy. Věk:12 let Zájmy:Tanec,cestování, lyže, šnorchlování

(zdroj - T-music)




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz