SaSaZu

Bubenské nábřeží, 170 00, Praha 7, Tel.: +420 778 054 054, club@sasazu.com
Praha 7/Kluby - Praha 7




SaSaZu

sasazu-1.jpg
Klub ve velkém stylu, to je SaSaZu v pražských Holešovicích na Bubenském nábřeží. Rafinovaný interiér s velkou hudební stage je obklopen bary a volným prostorem. Živé kapely a DJs je možné si vychutnat i z privátních lóží v patře nad hledištěm. Maximální kapacita klubu je až 2 500 stojících a kolem 350 sedících hostů.
Mapa - SaSaZu

Bubenské nábřeží, 170 00, Praha 7

Telefon: +420 778 054 054
E-mail: club@sasazu.com
Web: http://www.sasazu.com


Název vznikl z japonského slova pro list bambusu SaZu. Technické vybavení SaSaZu je špičkové a klub hostil i taková esa jako Macy Gray, Morcheeba nebo Public Enemy.

Stylovým interiérem pluje létající stage pro Djs chrlící dým, dále v prostoru ohromují dokonalé světelné efekty a představivost unáší dokonalé ozvučení. Bezpočet barů k tomu zaručuje plynulý přísun drinků bez čekání. Čistý vzduch zajišťuje výkonná klimatizace s odvětráváním, která hravě zvládne i akce s dvěma tisícovkami hostů.

Kromě toho si klubové prostory mohou objednat firmy i jednotlivci na soukromé párty, konference, módní přehlídky, výstavy i sportovní akce. Kvůli bezpečnosti jsou u všech vchodů rámové detektory kovů.

Mimo toho jsou vybraná sobotní dopoledne rezervována pro dvouhodinové lekce jógy (Vinyasa / Kundalini / Hatha jóga), následované lehkým obědem. Speciality jihovýchodní Asie hostům klubu připravuje tým izraelského šéfkuchaře Shahafa Shabtaye.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz