Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Na levém břehu potoka Botič na začátku Hostivařského lesoparku vznikla hlavní pláž koupaliště Hostivařská přehrada, kde naleznete většinu atrakcí, jež celý areál nabízí.


K relaxaci můžete v areálu koupaliště využít pro svůj aktivní odpočinek dva beach volejbalové kurty, multifunkční kurt na tenis, nohejbal a streetball. Pod nimi naleznete nově zrekonstruovanou půjčovnu lodiček.

Následují stánky s občerstvením a centrální restaurace se zastřešenou velkou zahrádkou, nově vybudované dětské hřiště a koktejlový bar uprostřed písečné pláže. Naproti písečné pláži se rozprostírají rozsáhlé travnaté plochy a dále pokračuje cesta na nudistickou pláž. Novinkou od roku 2014 je vstup na koupaliště zdarma. Zpoplatněna je pouze nuda pláž.

Nově je zde také molo pro příjemné ležení přímo u vody. Molo se nachází na místě původní půjčovny lodiček a je zhotoveno z exotického dřeva.

Novinkou od roku 2014 je vstup na koupaliště zdarma. Zpoplatněna je pouze nuda pláž.
  Otvírací dny Čas
Červen Po – Ne 9:00 - 20:00
Červenec Po – Ne 9:00 - 20:00
Srpen Po – Ne 9:00 - 20:00

Fotografie a videa

Koupaliště Hostivařská přehrada

hostivar.jpg
Přehrada leží v nádherném a klidném prostředí Hostivařského lesoparku, jen pár minut chůze od stanic městské dopravy mezi Prahou 10 a 15. Jsou tu travnaté i písečné pláže, rozmanité občerstvení, tobogan, vybavení pro řadu rekreačních sportů, dětské hřiště i nudistická pláž. Prostředí je vhodné pro pořádání firemních a soukromých párty a teambuildingů.
Mapa - Koupaliště Hostivařská přehrada

K Jezeru, 102 00, Praha 10

Telefon: +420 777 609 859
E-mail: info@hostivarskaprehrada.cz
Web: http://www.hostivarskaprehrada.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz