Vstup na koupaliště


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zaplavat si ve vyhřívaném bazénu můžete na opavském koupališti. Bazén je rozdělen na dvě poloviny, jedna je pro plavce a druhá pro neplavce. Pro děti je zde dětské brouzdaliště a dětský koutek s lavičkami, prolézačkami, houpačkami, skluzavkou a skákacím hradem. Příznivci aktivního odpočinku zde najdou hřiště na plážový volejbal a zahrát si můžou také minigolf nebo petanque. Nově jsou zde také dva tobogány.


V ceně vstupného jsou tobogány zdarma a nezanedbatelná je také přihřívaná voda v bazénu a to pomocí tepelných čerpadel. Kromě toho je dále v ceně vstupného možnost osprchovat se teplou vodou a také zdarma poskytnutí dřevěného opalovacího lehátka, avšak v omezeném počtu.

V areálu koupaliště se nachází dráhový minigolf, který lze navštívit za 30,-Kč na okruh. Jelikož jeho provoz není závislý na provozu koupaliště, dráhový minigolf je již otevřen od 25. dubna. Dále mají návštěvníci možnost sportovního vyžití na dvou 2 hřištích pro plážový volejbal, jenž se rovněž nachází v areálu koupaliště. Pro děti jsou k dispozici dětské hřiště a nafukovací skákací hrad, dále aqua zorbing a skákací trampolínu, pro starší pak, jako již v roce minulém, vodní fotbálek a pro návštěvníky všech věkových hranic zdarma připojení wifi.

  Otvírací dny Čas
2. pol. června - září Po - Ne 9:00 - 19:00

Fotografie a videa

Městské koupaliště Opava

koupaliste-opava-1.jpg
Koupaliště v Opavě je z hlediska historického opravdovým unikátem. Dnes je navíc vybaveno moderní úpravnou vody a hlavním bazénem, který je rozdělen na dvě poloviny, z nichž jedna je určena pro plavce a druhá pro neplavce. Nechybí ani dva tobogany, písčitá plocha pro plážový volejbal a dětské hřiště. Celková kapacita tohoto areálu je 5 000 návštěvníků za den. Pro děti jsou připraveny prolézačky a houpací atrakce, posedět tu můžete na lavičkách.
Mapa - Městské koupaliště Opava

Jaselská, 746 01, Opava

Telefon: +420 553 627 736
E-mail: lazne@tsosro.cz
Web: http://www.koupalisteopava.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz