Zóna 2 – aquapark


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Nové neokoukané aquacentrum - přesně to Vás čeká při návštěvě moderního pardubického areálu. Pojďte si to s námi všechno vyzkoušet. A že toho na Vás a Vaše ratolesti čeká. Užijte si legraci v proudu divoké řeky. Určitě vyzkoušejte umělé vlnobití s balonem WOW, které bude skutečně „wow“.


Otevřeno celoročně Čas
Po - Pá 10:00 - 21:45
So + Ne, svátky 10:00 - 21:45
  • tobogán „Megaslide“ 

Dosahuje úctyhodné délky 102 metrů. Tobogán se sjíždí na nafukovacích kruzích. Je skvělé, že si tobogán můžete užít ve dvou! Celá divoká jízda končí v bezpečném dojezdu, který je pod neustálým dohledem pro maximální bezpečí vás i vašich dětí.

  • troj-skluzavka

Dlouhých 34 metrů se můžete koukat na vřeštící spolujezdce a užívat si tak společně adrenalinu a závodění!

  • rekreační bazén

Ústí do něj skluzavka a tobogán, vyzkoušejte vodopád, masážní trysky nebo vodní chrliče. Teplota vody 29°C.

  • skokanský bazén

Máme pro Vás připravenu třešničku na dortu v podobě horolezecké stěny. Žádné jištění nebo lana. Zkuste se držet doslova zuby nehty.  Teplota vody 27°C.

  • brouzdaliště

Pro nejmenší s příjemně teplou vodou, sami se přesvědčíte o tom, že si Vaše ratolesti pobyt v centru užijí od A do Z. Hloubka 30 cm, teplota vody 30°C.

  • malá dětská skluzavka
  • interaktivní vodní ucpávačka
  • další vodní hosté - delfín a mořský ježek :)
  • dětský výukový bazén

Sousedí s brouzdalištěm. Bazén je určen především pro předškolní děti a díky svým rozměrům 12 x 8,5 m a hloubkou 0,6 - 0,9 m je ideální pro plavecký výcvik. Teplota vody 29°C.

  • Mokré bistro

Je dostupné z 50 m bazénu i aqua zóny, nabízí bohatý sortiment. Vy i Vaše děti určitě potřebujete doplnit zásoby energie k Vaší pohodě. Nechte se zlákat k posezení a ochutnejte z naší široké nabídky občerstvení.


Fotografie a videa

Aquacentrum Pardubice

aquacentrum-pardubice-1.jpg
Moderní aquacentrum v Jiráskově ulici disponuje ve vnitřní i vnější částí několika bazény s různou specializací a teplotami v rozmezí 27–32 °C. Návštěvníkům nabízí fitness a wellness služby, opalování na umělé sluneční louce a pamatuje i na děti s doprovodem i bez něj. Prostředí je vhodné také k plavání kojenců. Park v létě funguje jako dětský příměstský tábor.
Mapa - Aquacentrum Pardubice

Jiráskova, 530 02, Pardubice

Telefon: +420 461 101 200
E-mail: info@aquapce.cz
Web: http://www.aquapce.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz