Slaná koupel


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Solné koupele jsou osvědčenou léčebnou kúrou a jsou součástí thalassoterapie a lázeňských léčebných pobytů po celém světě. Slaná koupel podporuje detoxikaci těla kůží a uleví tak orgánům, které s odstraňováním toxinů mají mnohdy opravdu velmi mnoho práce. Solné koupele jsou účinné jako prevence zdraví a podpora obranyschopnosti, zejména na podzim a v zimě. Pozitivně působí také na ženský organismus.


Čistou koupelí se z těla rozpouští ochranný plášť kůže, složený z vody a lipidů. Ztrácí se zvýšené množství vody, kůže vysychá.

Slaná koupel má na kůži příznivý účinek. Sůl se ukládá a váže vodu. Ochranná vrstva zůstává lépe zachována a nedochází k vysychání kůže. I po osprchování zůstává sůl ještě delší dobu uložena v kůži.

Koupele se nedoporučují při akutním srdečním a cévním onemocnění. Nevhodné jsou pro pacienty s TBC a rakovinou, s horečkou, zánětem nosních dutin a u astmatiků a rovněž u pacientů s nemocemi krevního oběhu.

Otvírací dny Čas
Po 13:00 - 21:00
Út 13:00 - 21:00
St 7:00 - 21:00
Čt 13:00 - 21:00
12:00 - 21:00
So + Ne 8:00 - 21:00

Pozn.: Otevřeno celoročně.

Slaná lázeň může pomoci při léčbě četných onemocnění:

nemoci horních cest dýchacích

onemocnění srdce a cév

nemoci žaludku, oživení činnosti střev

poruchy imunity

poruchy metabolismu

nervové potíže, i ty nejtěžší

onemocnění kloubů



Buly Aréna - Aquapark Kravaře

aquapark-kravare.jpg
Přijďte si odpočinout do moderního aquaparku, který se nachází v okrese Opava. Aquapark svým návštěvníkům nabízí možnost využití bazénu, vířivky, divoké řeky, brouzdaliště nebo pro ty odvážnější je zde k dispozici také 65 metrů dlouhý tobogán. Aquapark je samostatnou částí sportovního komplexu Buly Aréna. Kromě vodních atrakcí zde můžete nalézt páru a saunu či masáže. Nechybí ani bar s občerstvením.
Mapa - Buly Aréna - Aquapark Kravaře

Kostelní, 747 21, Kravaře

Telefon: +420 553 777 591
E-mail: info@aquapark-kravare.cz
Web: http://www.aquapark-kravare.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz