Vstup do aquaparku (+ bazén)


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zábavní zóna Aquaparku Laguna zahrnuje bazén nepravidelného tvaru s plochou téměř 200m2 a hloubkou 120cm se spoustou vodních atrakcí: divoká řeka, houpací kolébka, chrliče vody, masážní a vířivá lůžka, dvě vířivé vany a podmořská jeskyně s akváriem. Na ochozu kolem bazénu jsou k dispozici vyhřívané lavice.


Otvírací dny Čas
Po - Pá 13:00 - 21:00
So + Ne 10:00 - 21:00

Velmi oblíbenou atrakcí, viditelnou již při příjezdu k areálu, je 132 metrů dlouhý tobogán s krytou venkovní částí i nekrytou částí vedenou přímo v hlavní bazénové hale s vlastním dojezdovým bazénem. Nástupní věž tobogánu ve výšce 15 metrů nad zemí poskytuje velmi pěkný výhled na město Třebíč.

Součástí zábavní zóny je i venkovní bazén se slanou vodou, který je přístupný celoročně, v letních měsících je přístupný rovněž z venkovní travnaté plochy.

Návštěvníkům zábavní části Aquaparku Laguna je přístupné Bistro Aqua v relaxační zóně s nabídkou studených i teplých jídel a nápojů. Platba za konzumaci v bistru probíhá prostřednictvím čipu, samotná úhrada probíhá na pokladně Aquaparku při odchodu.

Bistro je otevřeno ve všední den od 17.00 hodin. O víkendu dle otevírací doby Aquaparku.

Ze zábavní zóny je možné přes turnikety projít přímo do wellness zóny se saunami a do haly plaveckého bazénu.


Fotografie a videa

Aquapark Laguna Třebíč

aquapark-laguna-trebic1.jpg
Hlavními lákadly aquaparku Laguna jsou vnitřní zábavní bazén a tobogán. Součástí bazénu nepravidelného tvaru s hloubkou asi 120 centimetrů a plochou kolem 197 metrů čtverečních je několik atrakcí. Vodní plocha zahrnuje divokou řeku, houpací kolébku, chrliče vody, masážní a vířivá lůžka, dvě vířivé vany a podmořskou jeskyni s akváriem. Na ochozu bazénu naleznete vyhřívané lavice.
Mapa - Aquapark Laguna Třebíč

Mládežnická, 674 01, Třebíč

Telefon: +420 568 826 250
E-mail: info@lagunatrebic.cz
Web: http://www.lagunatrebic.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz