Vstup do aquaparku – aquazorbing


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Neobvyklou zábavu v podobě aquazorbingu nabízí Aquapark v Ústí nad Orlicí. Velká nafukovací koule na aquazorbing o průměru dvou metrů je vyrobena ze speciálního průhledného PVC. Dovnitř se vleze otvorem a následně je plastová koule nafouknuta vzduchem. Koule se kutálí tak jak sami potřebujete. S doposud nepoznaným pocitem přitom pozorujete rotující okolí. Rotovat můžete na vodě oblečeni bez ohledu na počasí.


  Otevírací dny Otevírací doba
Červen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00

Maximální hmotnost osoby, která si přeje aquazorbing vyzkoušet, je 150 kg. V kouli se může kutálet jeden dospělý, nebo maximálně dvě děti do výšky 140 cm. Do koule není povolen vstup osobám podnapilým nebo pod vlivem drog. Průhledný speciální materiál, ze kterého je koule vyrobena je netoxický a zdravotně nezávadný.


Fotografie a videa

Aquapark Ústí nad Orlicí

aquapark-usti-nad-orlici-4.jpg
Letní aquapark v Ústí nad Orlicí nabízí bazén dlouhý 25 metrů, rekreační bazén a množství dětských brouzdališť a bazénků. K dispozici jsou i skluzavky nebo 101 metrů dlouhý tobogan. Pokud patříte mezi milovníky zorbingu nebo pokud jste to ještě nezkusili, máte zde jedinečnou příležitost aquazorbing zkusit. K dispozici je tu i minigolf, curling, půjčovna lehátek a slunečníků. Nechybí nesmí ani stánky s občerstvením.
Mapa - Aquapark Ústí nad Orlicí

V Lukách, 562 01, Ústí nad Orlicí

Telefon: +420 465 527 898
E-mail: aquapark@tepvos.cz
Web: http://bazenusti.cz/aquapark/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz