Vstup do aquaparku


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zábavu, relaxaci ale také adrenalin v podobě skluzavek, tobogánu či aquazorbingu najdete v Aquaparku v Ústí nad Orlicí. K dispozici tu jsou také sportovní hřiště, kuželky nebo stolní tenis. Kromě plaveckého bazénu a množství vodních atrakcí naleznete v prostorech areálu travnatou plochu určenou k opalování i relaxaci.


  Otevírací dny Otevírací doba
Červen - Září Po - Ne 9:00 - 20:00

Kromě plaveckého bazénu 25 m, mělika malých bazénků a dětského brouzdaliště je pro návštěvníky připraveno hřiště pro děti, plážový volejbal a občerstvení. Hlavním středem pozornosti každého aquaparku je tobogan, ve kterém se především děti mohou svézt po 100 metrů dlouhé dráze. Oblíbenou atrakcí je skluzavka s adrenalinovým názvem Kamikadze. Zahrát si zde můžete také miniglof, stolní tenis nebo curling na koberci.



Aquapark Ústí nad Orlicí

aquapark-usti-nad-orlici-4.jpg
Letní aquapark v Ústí nad Orlicí nabízí bazén dlouhý 25 metrů, rekreační bazén a množství dětských brouzdališť a bazénků. K dispozici jsou i skluzavky nebo 101 metrů dlouhý tobogan. Pokud patříte mezi milovníky zorbingu nebo pokud jste to ještě nezkusili, máte zde jedinečnou příležitost aquazorbing zkusit. K dispozici je tu i minigolf, curling, půjčovna lehátek a slunečníků. Nechybí nesmí ani stánky s občerstvením.
Mapa - Aquapark Ústí nad Orlicí

V Lukách, 562 01, Ústí nad Orlicí

Telefon: +420 465 527 898
E-mail: aquapark@tepvos.cz
Web: http://bazenusti.cz/aquapark/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz