Relaxační zóna & wellness


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Dopřejte si blahodárné účinky procedur relaxační zóny. Moderní areál olomouckého aquaparku nabízí širokou škálu možností relaxace a wellness. Využijte saunu či parní kabinu s vonnou esencí, solárium či možnost zajít na masáž nebo zábal, nebo si prostě příjemně pohovte ve vířivce.


Otevírací dny Otevírací doba
Po 14:00 - 20:00
Út - Pá 10:00 - 20:00
So, Ne, svátky 9:00 - 20:00
  • Whirlpooly s masážní lavicí se vzduchovou a vodní masáží
  • Solárium
  • Tepidárium
  • Parní lázeň
  • Sauna
  • Masáže
Masáže
Nechte se hýčkat a dopřejte si alespoň chvíli klidu, odpočinku a uvolnění. Naším přáním je, abyste odcházeli zdravější a plni energie.

Masáže je nutné objednat alespoň 2 dny předem.

Masáž lávovými kameny
Jedná se o velmi příjemnou relaxační a hřejivou masáž,která spolehlivě zbaví tělo chronické únavy a nabije ho energií. Před použitím jsou kameny nahřívány ve speciální vodní lázni na teplotu okolo 40 – 55° Celsia.

Baňkování
Baňkování je prastará léčebná metoda, která je velmi účinná a efektivní. Tato masáž se provádí vleže, na pohodlném lehátku. Baňkovat lze celé tělo, dokonce i klouby a páteř. Terapeutka používá skleněné baňky, ve kterých se vytváří podtlak.

Reflexní masáž nohou
Reflexologie je velmi oblíbená, účinná a šetrná metoda, která aktivuje přirozené léčebné síly organismu a přispívá k obnovení tělesné a duševní rovnováhy.
Základy reflexní terapie vycházejí ze známého poznatku, že na všech zakončeních lidského těla existují reflexní plošky, odpovídající příslušným orgánům nebo oblastem těla.

Havajská masáž LOMI - LOMI
Havajská masáž je označována za „perlu“ mezi masážemi. Zaměřuje se na fyzickou, psychickou a duševní pohodu. V Havajské masáži se celé tělo nejen dlaní a prsty, ale hlavně celým předloktím a lokty terapeuta.
Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, hluboce relaxuje a harmonizuje, odstraňuje svalovou bolest, únavu a napětí, uvolňuje kloubové spojení a pomáhá detoxikaci organizmu.

Klasické regenerační a relaxační masáže
Užívají se pro uvolnění svalů a jako prevence bolestí pohybového aparátu,napomáhají při regeneraci sil a odstraňují únavu, přispívají k lepší regeneraci svalového aparátu, brání zkracování svalů a zvyšují jejich elascitu

Čokoládová masáž
Zážitková masáž. Zlepšuje mikrocirkulaci v místě použití, čímž podporuje přísun výživných látek a odplavování toxinů. Pokožku zjemňuje, zvláčňuje a zanechává zářivou a svěží. Čokoládová vůně navozuje příjemné požitky a napomáhá celkovému uvolnění a relaxaci. (Není vhodná pro osoby trpící křečovými žílami a při těhotenství.)

TĚLOVÉ ZÁBALY
Tělový zábal je druh ošetření, který využívá především blahodárné účinky nanášených prostředků umocněných zabalením. Každý tělový zábal prokrvuje, regeneruje, napomáhá při formování postavy, odvádí přebytečnou vodu z tkání, zlepšuje vzhled i psychiku. Jedná se o zdravý způsob regenerace.
Ideální je absolvovat 7 - 10 návštěv, první týden 2 - 3×, následně 1× týdně,
po úspěšné kúře doporučujeme návštěvy 1× měsíčně pro udržení výsledku

Zábal Lympha kofein
Blahodárně působí na oteklé a unavené nohy a po namáhavém fyzickém výkonu. Osvěžuje, lokálně stimuluje krevní oběh, podporuje tok lymfázních tekutin a napomáhá odtoku zplodin látkové výměny. Obsažený kofein působí proti ukládání tuků do tukových buněk, čímž pozitivně ovlivňuje nežádoucí projevy celulitidy.

Skořicový zábal
Zlepšuje buněčný metabolismus, pomáhá k odstranění celulitidy, podporuje krevní oběh, napomáhá k detoxikaci (stimuluje odvod toxických látek z těla). Skořicové zábaly působí nejen léčebně, ale také preventivně. Výsledným účinkem je úbytek objemu v místech problematických partií. Celkové zlepšení vzhledu kůže zasažené celulitidou nebo popraskanými žilkami.

Fotografie a videa

Aquapark Olomouc

aquapark-olomouc-9-1.jpg
Olomoucký aquapark se nachází v těsné blízkosti Obchodního a zábavního parku Haná. V moderním aquaparku najdete relaxační i adrenalinové atrakce, solária, restaurace, dětský koutek nebo možnost zajít na masáž. Mezi atrakcemi najdete například 123 metrů dlouhý tobogán nebo špičkovou skluzavku Superbowl. V areálu je i hřiště na plážový volejbal.
Mapa - Aquapark Olomouc

Kafkova, 783 01, Olomouc

Telefon: +420 588 517 770
E-mail: info@aqua-olomouc.cz
Web: http://www.aqua-olomouc.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz