HANA ZAGOROVÁ a PETR REZEK se skupinou BOOM!BAND JIŘÍHO DVOŘÁKA


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


16.10.2019 – Vimperk


30.10.2019 – Kamenice nad Lipou

11.11.2019 – Blansko

28.1.2020 – Pardubice

4.3.2020 – Žďár nad Sázavou

Na diváky čeká téměř dvou a půl hodinový koncert kde zazpívá Petr Rezek svoje největší hity, dále bude zpívat paní Zagorová hity svojí kariéry a během celého večera zazní duety Hanky a Petra. Celým večer doprovází skupina Jiřího Dvořáka Boom!Band.

Jedna z největších hvězd české populární hudby, držitelka Diamantové desky Supraphonu a devítinásobná Zlatá slavice Hana Zagorová navštíví Slavkov u Brna. Vystoupí zde se svým dlouholetým kolegou Petrem Rezkem, s nímž natočila řadu duetů jako např. Duhová víla, Ta pusa je tvá, Dotazník či Vánoční tajemství. Na koncertu je bude doprovázet skupina Boom! Band Jiřího Dvořáka.

Zpěvačka, textařka, herečka a moderátorka Hana Zagorová se stala během své pěvecké kariéry druhou nejúspěšnější držitelkou ocenění Zlatý slavík v kategorii zpěvačka v historii, když získala devět Slavíků v řadě v letech 1977 až 1985.

Nazpívala již přes 800 písní a získala řadu prestižních cen za hudbu a zpěv, nyní vystupuje na svých koncertech, v televizi a na dalších akcích, např. na plesech nebo městských slavnostech. V roce 2015 byla uvedena v rámci hudebních cen Anděl uvedena do síně slávy.

Ačkoli se dá říct, že mezi nejoblíbenější písně od ní se všeobecně řadí především písně staršího data, Hanka pokračuje i nadále v produkci nových nahrávek. Na podzim 2018 vydala aktuální CD Já nemám strach, na němž spolupracovala s autory, jako např. Radůza, Marek Ztracený či Martin Chodúr. Na desce se nachází i jedna coververze francouzské písně, kterou si zpěvačka otextovala sama. V pořadí již třetí deska, která vyšla pod značkou Supraphonu, si drží vysokou kvalitu a hned po vydání se album vyhouplo na první příčku v žebříčku prodejů.


Fotografie a videa

Dům kultury Žďár nad Sázavou

dum-kultury-zdar-nad-sazavou-1.jpg
Dům kultury ve Žďáru nad Sázavou má kapacitu až 1000 osob, provozuje ho příspěvkové organizace Kultura Žďár. Hlavní činností organizace je provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavných akcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a odborných akcí pro všechny věkové skupiny obyvatel města Žďáru nad Sázavou a okolí.
Mapa - Dům kultury Žďár nad Sázavou

Dolní, 591 01, Žďár nad Sázavou

Telefon: +420 566 502 253
E-mail: dkzdar@dkzdar.cz
Web: http://www.dkzdar.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz