Vzpoura nevěst


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Pět žen ve věku od 19 do 70 let a jeden muž se sejdou ve svatební agentuře, aby se připravili na svůj velký Den. Jejich touhy, očekávání a životní osudy vytvářejí vynikající platformu pro bláznivou komedii na téma žena x muž, manželství x svoboda.


Komediální příběh o předsvatebním hledání sebeúcty napsaný ženami nejen o ženách a nejen pro ženy.

... svatba je jedním z nejdůležitějších dnů člověka, především pak ženy. Na svatbu je třeba zhubnout, vybrat správné šaty, které budou ladit se daným odstínem celého dne, zvolit správnou hudbu, sestavit seznam hostů i vhodné menu... Ale především je nutné si uvědomit, zda "ten jediný" je právě tím jediným... Divadlo PALACE připravuje komedii s písněmi "Vzpoura nevěst", která o zmiňované cestě ku dni "D" s humorem, laskavou ironií i typicky českým nadhledem pojednává. Jeviště Divadla PALACE se tak mění na svatební agenturu, či spíše výcvikové středisko pro nevěsty, kde vládne rukou přísnou Dr. Zapletalová v sofistikované interpretaci Zuzany Slavíkové, která na jeden mění ženy v princezny, pro které přijíždí princ.

Hrají: Daniela Šinkorová, Miluše Bittnerová, Zuzana Slavíková, Kateřina Macháčková, Richard Trsťan a další.

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA PALACE THEATRE ZDE


Fotografie a videa

Divadlo Palace

divadlo-palace-3-1.jpg
V Divadle Palace na Václavském náměstí můžete vidět ty nejznámější tváře české divadelní scény. V příjemném prostředí zrekonstruovaného hlediště si vychutnáte divadelní představení i hudební vystoupení. Divadlo si zakládá na kvalitě a rozmanitosti svého repertoáru, vyhledávané jsou především zdejší komediální inscenace, v programu však najdete i jiné žánry.
Mapa - Divadlo Palace

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 228 814
E-mail: pokladna@divadlopalace.cz
Web: http://www.divadlopalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz