MARCEL ZMOŽEK


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


arcel Zmožek je zpěvák,hudební skladatel,textař,producent a dramaturg.Vystupuje v Čechách na Moravě a Slovensku se svými léty prověřenými hity jako např.Panenka z kouta,Čechoslováci,Láska je největší dar,Dlaně,Už mi lásko není 20 let,To býval ráj a řadou dalších. Jeho hudební začátky však začínají už v dětství - od šesti let zpíval se souborem Buřinky Petra Dudeška. Byl tam dívčí sbor Berušky a mezi nimi jediný kluk - Marcel Zmožek. V sedmi letech mu vyšel sólový singl u firmy Panton. V období dospívání jezdil se skupinou Kroky Františka Janečka spolu s Ivetou Bartošovou, Sagvanem Tofim, Markétou Muchovou, Pavlem Horňákem... Zpíval písničky Hříchy mládí a Vypusťte fantoma z láhve. Později založil kapelu Bolero, kde byl kapelníkem Roman Holý. Marcel Zmožek spolupracoval také s Františkem Kaslem, se kterým zpíval v duu píseň Příběh šedesátých let, např. na Děčínské kotvě. Podílel se na celé řadě desek nejrůznějších interpretů.Proslavil se také v pohádkách "Co takhle svatba princi?" a "Ať přiletí čáp, královno!", kde nazpíval několik písní hlavní postavy - prince Davida.Marcela Zmožka v neposlední řadě proslavily jeho texty napsané pro jiné interprety - pro Jiřího Zmožka, Jakuba Smolíka, Jiřího Krampola.V roce 2009 se jako zpěvák vrací na combackovém CD svého otce "Jiří Zmožek - Hvězdy mého života". Ve stejném roce vychází Marcelovi první první sólové album s názvem "Tak šťastnou cestu".


V roce 2011 vychází v hudebním vydavatelství Popron CD Dlaně.

Od roku 2012 splupracuje s hudebním vydavatelstvím Česká Muzika,kde mu vychází ve stejném roce nové sólové album Láska je největší dar a v roce 2013 další album Sváteční písničky.

Od roku 2014 pravidelně vystupuje v TV Šlágr kde má svůj vlastní pořad Šlágry mého života.

V roce 2015 vydává album duetů se zpěvačkou Márou,Zamilované

duety. V roce 2016 přichází s albem Čechoslováci a pravidelně vystupuje se svým komponovaným pořadem,kde zpívá a baví obecenstvo svým laskavým humorem.

Od roku 2018 spolupracuje se slovenskou televizí Senzi,kde má svoji pravidelnou talk show ' SVĚT PODLE MARCELA '


Fotografie a videa

Divadlo U Hasičů

divadlo-u-hasicu-1-2.jpg
Divadlo U hasičů nabízí nejen oblíbená představení a koncerty, prostory si je možné také pronajmout pro firemní večery s představením a rautem. Stálý repertoár divadla obsahuje desítky her pro dospělé od známých domácích i zahraničních autorů, dětského diváka určitě zaujme některá z pohádek, ať už klasická, nebo moderní.
Mapa - Divadlo U Hasičů

Římská, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 222 518 716
E-mail: info@divadlouhasicu.net
Web: http://www.divadlouhasicu.net

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz