TITANIC VÝSTAVA


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Světová výstava Titanic v Brně!


Od 30. 10. výstava Titanic představí stovky originálních exponátů vytažených ze dna oceánu, kajuty, luxusní salonky, ale i část strojovny, ledovec a reálné příběhy cestujících.

Na více než 2500 m2 projdou návštěvníci celým Titanikem. Při vstupu dostanou palubní vstupenku jednoho z tehdejších cestujících. Prožijí tak celou výstavu jako reálný cestující a ve třinácti galeriích doplněných o kinosál se dozví mnoho detailů o jeho životě. Čekají na ně kajuty kavárna i strojovna, prohlédnou si vrak Titaniku a zažijí 3D realitu. Celá výstava má kromě zvukového průvodce ve sluchátku i speciální ozvučení, které dokonale navozuje atmosféru jednotlivých částí lodi.

"Výstavu do Brna přiveze více než desítka kamionů. Povezou stovky originálních artefaktů, jako jsou osobní předměty cestujících: šperky, brýle, doklady, ale také hrací karty, oblečení nebo třeba flakony s parfémy, které stále voní. Dále přivezeme vybavení kuchyně od velkých hrnců až po luxusní jídelní soupravy. A nebude chybět technické vybavení lodi nebo třeba nádherné již tehdy elektrické lampy" řekli organizátoři.

Díky své autentičnosti je výstava jednou z nejúspěšnějších výstav světa. Majitelem výstavy je americká společnost RMS Titanic, která má jako jediná na světě právo vyzvedávat předměty ze dna oceánu. Celková hodnota výstavy je nevyčíslitelná.

Pro malé návštěvníky je na výstavě připravena dobrodružná dětská stezka plná hádanek, úkolů a zajímavých překvapení.

Výstava je skvělý tip pro celou rodinu nebo školní exkurzi.

Více informací www.TITANICVYSTAVA.cz


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz