GALILEO


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Návrat jednoho z nejúspěšnějších tuzemských muzikálů v původním hvězdném obsazení v Divadle Hybernia. Jeden muž, jedna pravda, jedno slunce, jedno náboženství, jedna láska, jedna země, jedna otázka, jedna odpověď, a přece se točí – a co jsi schopen obětovat ty?


Napínavý příběh plný zvratů! Galileo je opřený o silný příběh, ve kterém diváci najdou vše, za čím na muzikály tak rádi chodí. Lásku, vášně, intriky, nenávist a romanticky laděný boj jedince proti společnosti. Muzikál navíc ohromuje netradiční scénografií i výpravnými kostýmy.

libreto: Janek Ledecký, Šimon Caban, hudba: Janek Ledecký, režie a scénografie: Šimon Caban, texty písní: Janek Ledecký, choreografie: Leona Qaša Kvasnicová, kostýmy: Simona Rybáková, hudební aranžmá: Martin Kumžák.


Fotografie a videa

Divadlo Hybernia

divadlo-hybernia-2.jpg
Hybernia se nachází v centru Prahy u samotného vstupu do Starého Města. Na místě bývalé celnice zde v roce 2006 vzniklo muzikálové divadlo, jehož prvním představením byl Golem Karla Svobody. Kromě divadelních představení se tady koná řada jiných kulturních akcí. Hostují zde soubory z jiných českých i zahraničních divadel, na programu jsou koncerty hudby snad všech žánrů, pořádají se tady konference, firemní akce i výstavy.
Mapa - Divadlo Hybernia

Náměstí Republiky, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 724 756 837
E-mail: vstupenky@ticket-production.cz
Web: http://www.hybernia.eu

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz