Lady Oskar


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Kdo by neznal Oskara, kultovní filmovou komedii, jeden ze skvostů ve filmografii Louise de Funése! Film byl natočen dle velmi úspěšné francouzské divadelní hry, která posloužila jako předloha i pro současnou komedii Lady Oskar, tedy modernizovanou verzi, která tentokrát dává velkou hereckou příležitost v hlavní roli ženě – komičce. Po podnikateli Bertrandovi tedy nyní přichází stejně rázná a úspěšná podnikatelka, matka, šéfová i manželka, jíž nic na světě nezlomí… kromě její vlastní rodiny!


Vděčné výzvy, kterou nabízí hlavní role, se chopí jedna z nejpopulárnějších komediálních hereček u nás Jana Paulová, pro níž se inscenace Lady Oskar zároveň stane režijním debutem.

Hrají: Jana Paulová, David Suchařípa, Ladislav Hampl aj.


Fotografie a videa

Divadlo Kalich

divadlo-kalich-2-1.jpg
Jednou z nejvyhledávanějších divadelních scén u nás je pražské Divadlo Kalich sídlící přímo v centru města. V činoherních vystoupeních, muzikálech, tanečních představeních nebo na koncertech tady můžete vidět ty nejlepší české i zahraniční umělce. Dramaturgie divadla se zaměřuje na uvádění českých premiér, aby tak diváky seznámila s aktuálním děním na světové kulturní scéně. Divadlo vybudoval Michal Kocourek, který je dodnes jeho ředitelem.
Mapa - Divadlo Kalich

Jungmannova, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 296 245 311
E-mail: pokladna@kalich.cz
Web: http://www.divadlokalich.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz