ÚNIKOVÁ HRA HOTEL LE MARAIS


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Záhadnou vraždu v pokoji pařížského hotelu mohou rychle odhalit jen ti nejlepší agenti CIA. Abyste stihli utéct z místa zločinu během 60 minut, musíte být plní důvtipu, všímat si detailů a zapojit logické myšlení.


V únikové hře Hotel le Marais se ocitnete v roli zkušeného vyšetřovatele. Vaším úkolem bude shromáždit potřebné důkazy a pomocí moderních technických zařízení vyřešit dobře promýšlené úkoly a hádanky. Tato úniková hra je skvělou volbou pro začínající hráče, kteří teprve nedávno pronikli do rozmanitého světa únikových místností.

Obtížnost: 3/5

Nejrychlejší tým: 27 minut

Počet hráčů: 2-4

ČASTÉ OTÁZKY

CO JE TO JE ÚNIKOVÉ HRY?

Podstata našich questů spočívá v tom, že tým složený ze 2 až 5 lidí je uzavřen ve speciálně připravené místnosti – questroomu.

Účelem hráčů je uniknout z těchto místností během hodiny. Na cestě k jejich svobodě je čeká spousta skrýší, hlavolamů a úkolů.

JAKÝ JE PRŮBĚH HRY?

Před zahájením provádí operátor hry důkladnou instruktáž pro návštěvníky, seznamuje s legendou questu a vysvětluje pravidla hry. Každý z questů se skládá z jedné či více místností. Design všech místností přesně odpovídá námětu příslušného questu. Pocit úplného ponoření se do děje doplňuje doprovodné audio a technické efekty.

Zdá se, že se některé úkoly podobají těm, které plnili účastníci populární show „Pevnost Boyard“, s tím rozdílem, že v únikovkach se toho účastníte Vy sami: nalezněte skrýše, vyřešte hlavolamy, ukažte jak jste pozorní, vynalézaví a zruční. Hraní questů je neuvěřitelně zábavná a neobvyklá aktivita. Některé úkoly lze vyřešit pouze společným úsilím členů týmu. Průběh celé týmové hry pomocí kamerového systému sledují operátoři questu, kteří jsou kdykoliv připraveni hráčům napovědět a správně je nasměrovat.

PRO KOHO JE URČENA TATO ZÁBAVA?

Tato forma zábavy je cílena na dospělé lidi, ale i na děti školního věku a mládež. Jen s tím rozdílem, že pro děti do 12 let je hra přístupná pouze za doprovodu rodičů. Pro zúčastnění se questu není třeba speciálních znalostí ani fyzické zdatnosti. Velice často se questu zúčastní i celá rodina.

JAKÝ JE DŮVOD ZAHRÁT SI QUEST?

Do únikovek přijdou lidi strávit neobvyklým způsobem svůj volný čas spolu s přáteli, příbuznými, kolegy, milovanými, oslavit narozeniny nebo pořádat firemní akci.

Quest pro partu kamarádů

Jít si zahrát quest je skvělá alternativa než jít do kina, zahrát si bowling, kulečník či posedět v baru. Je-li parta lidí trochu větší, je také možné se rozdělit na několik týmů a souběžně si zahrát různé questy. V kanceláři na Žitomírské si může zahrát současně až 37 lidí, v kancelářích na Opatovické a Mečislavově 8 až 10 lidí.

Quest pro dva

Naši administrátoři jsou vždy připraveni Vám pomoci uspořádat překvapení pro milovanou osobu. Například během prvních 2 let na trhu se v únikovkach požádalo o ruku celkem 6 krát. Jsme za to velice rádi, neboť pokaždé snoubenka řekla „ano“.

Quest pro rodinu

Často nás navštíví i celá rodina, neboť zahrát si quest živě je forma zábavy docela vzácná, která bude zajímavá pro lidi jakéhokoli věku. Mladí lidé běžně zvou také své rodiče. Při nejmenším alespoň jednou si náš quest zahrála celá rodina se všemi členy 4 generací!

Quest pro oslavu

Každý týden se v únikovkach pořádají narozeninové oslavy, dámské a pánské jízdy i firemní akce. Pro pořádání akcí v kanceláři na Žitomírské, je určena útulná odpočínková zóna pro 15-20 lidí. Více o oslavách si můžete přečíst zde.

Questy pro firemní akce

Questy jsou týmová hra, a proto je pro kolegy zaručen skvělý teambuilding.

Naší korporativní klientelou je již více než 150 společností.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz