Hraběnka aneb Zámek v Čechách


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Píše se rok 1958. Na svůj znárodněny? zámek, do rodného městečka se přes soudní zákaz vrací Elizabeth Anna Marie, hraběnka z Lansdorfu a ze Scheinbergu, nyní domácí dělnice Lansdorfová, aby zde oslavila své 70. narozeniny. Je protivná, urputná, nesnesitelná, dojemná, velkorysá, vtipná, ironická i sebeironická, sarkasticky sžíravá, ale především moudrá, noblesní, s neby?valou schopností nadhledu. Při realizaci svého plánu pomáhají by?valí zaměstnanci, v čele s komorníkem Aloisem, a to i navzdory neustálé hrozbě ze strany režimu. Vrcholem inscenace jsou brilantní, vtipné dialogy Hraběnky a komorníka Aloise, v nichž se naplno zaskví sofistikované herectví Elišky Balzerové a Davida Novotného.


Jeden z největších česky?ch dramatiků a scénáristů 20. století, Jiří Hubač, je autorem svérázné filmové komedie o síle lidského charakteru, o velikosti a nezdolnosti Člověka v soukolí Velky?ch dějin.

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA PALACE THEATRE ZDE


Fotografie a videa

Divadlo Palace

divadlo-palace-3-1.jpg
V Divadle Palace na Václavském náměstí můžete vidět ty nejznámější tváře české divadelní scény. V příjemném prostředí zrekonstruovaného hlediště si vychutnáte divadelní představení i hudební vystoupení. Divadlo si zakládá na kvalitě a rozmanitosti svého repertoáru, vyhledávané jsou především zdejší komediální inscenace, v programu však najdete i jiné žánry.
Mapa - Divadlo Palace

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 228 814
E-mail: pokladna@divadlopalace.cz
Web: http://www.divadlopalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz