VYPSANÁ FIXA


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


VYPSANÁ FIXA na Tour TADY TO NĚKDE JE - u nás ve Zlíně!!


Agentura Pragokoncert si pro Vás připravila na chladné podzimní večery horký hudební zážitek v podobě pardubické pop-punkové kapely s názvem VYPSANÁ FIXA! A kdy? V pátek 27.10.2017 od 20:00 v klubu Masters of Rock Cafe ve Zlíně!

Oblíbená česká kapela Vypsaná Fixa hrající pop-punk vznikla v roce 1994 v Pardubicích. Je proslulá svými surrealistickými texty, jejichž autorem je frontman skupiny Michal Mareda zvaný „Mardi“. Kapela má svůj jasný vzor a to americkou rockovou kapelu Pixies. Vypsaná Fixa patří mezi nejvytěžovanějsí hosty různých festivalů, drží ročně stovku koncertů po celé republice a vyjíždí i za hranice.

Svou aktuální desku Tady to někde je vydala Vypsaná fiXa letos v únoru. V květnu jí představila svým příznivcům i v podobě klasické vinylové desky navíc doplněné o výpravný booklet, který je vložen do LP a mapuje příběh nahrávání tohoto alba.

„Vinyl k naší poslední desce se opravdu povedl a máme z něj velkou radost. Díky většímu formátu vyniká "čistý" vizuál našeho kytaristy Mejly a vše dokresluje netradiční bílá barva samotné desky. V obalu je vložen i speciální sešit a každý, kdo vinyl koupí, si může ve volném čase přečíst příběh vzniku nahrávky Tady to někde je,“ říká za skupinu Márdi.

Kapela se přes léto věnovala festivalovému hraní. A na konci října ji čeká turné TADY TO NĚKDE JE. Bude to celkem šestnáct koncertů po velkých městech, z nichž první odehraje u nás v Masters of Rock Café ve Zlíně dne 27.10.2017!!!


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz