Mezi nebem a zemí


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Mezi nebem a zemí


Mladí novomanželé Simon a Flic, prchají před Fliciinou nesnesitelnou matkou Marciou a pronajmou si starý dům na zapadlém anglickém venkově.

Mladí novomanželé Simon a Flic, prchají před Fliciinou nesnesitelnou matkou Marciou a pronajmou si starý dům na zapadlém anglickém venkově. Problémem je, že dům kdysi patřil spisovateli Jackovi a jeho ženě Susie, kteří jej „obývají“ i po tragické smrti a snaží se vypudit jakékoliv nájemníky, seč jim jejich astrální síly a smysl pro ironický humor stačí. Jakmile ale zjistí, že Simon je začínající spisovatel a Flic těhotná, změní názor a pomáhají jim v nelehké životní situaci. Do děje se zaplete pomatený realitní agent, zmiňovaná Fliciina matka a strážný Anděl, takže o bláznivé situace není nouze. Brilantní anglická komedie ale nepostrádá ani hluboce lidský rozměr a umožňuje nám znovu si uvědomit, že plně žít a milovat se má nyní a zde, neboť žádná vteřina našeho života se nebude opakovat.

Hrají: Sandra Pogodová, Elizaveta Maximová, Daniel Rous, Lukáš Rous, Ludmila Molínová, Martina Randová, David Hák.

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA NA FIDLOVAČCE, VYBERTE SI DIVADLO A ZOBRAZTE AKTUÁLNĚ UVÁDĚNÉ TITULY: Divadlo na Fidlovačce , Komorní Fidlovačka



Divadlo Na Fidlovačce

fidlovacka3.jpg
Divadlo Na Fidlovačce bylo postaveno už v roce 1921. Tak, jak ho dnes znáte, funguje od roku 1998, kdy byl jeho provoz zahájen hrou Josefa Kajetána Tyla Fidlovačka v režii Tomáše Töpfera. V programu si vyberete z velké nabídky představení, ve kterých hrají hvězdy české divadelní scény. Uvidíte zde například Elišku Balzerovou, Sandru Pogodovou, Ivu Pazderkovou, Ondřeje Brouska či Petra Rychlého.
Mapa - Divadlo Na Fidlovačce

Křesomyslova, 140 00, Praha 4

Telefon: +420 241 404 040
E-mail: fidlovacka@fidlovacka.cz
Web: http://www.fidlovacka.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz