4CAMPS


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Tábory 4CAMPS vycházejí z požadavků moderních dětí a mládeže a tyto jejich přání a tužby zasazují do prostředí přírody. Dochází tak ke skvělé kombinaci moderní zábavy a tradičního trávení volného času v přírodě s vrstevníky při sportu, soutěžích a dalších super aktivitách. To vše navíc za doprovodu současných největších hrdinů dětí a mládeže – Youtuberů, Let'splayerů, Cosplayerů a sportovců.


Zapojení dětí a mladistvých do aktivit s jejich hrdiny přináší zcela nový pohled na aktivní trávení času v přírodě nebo u pohybových a sportovních her. Díky tomu děti odjíždějí z našich táborů nadšené a motivované.

TÁBORY PRO MODERNÍ DĚTI

1. Komunikace. Děti spolu mluví. Mají společný zájem.

2. Navazují nová přátelství a pracují na sebeprezentaci.

3. Učí se a zdokonalují v angličtině nebo například v historii. Nenásilnou a přitom přirozenou formou.

4. Nachází si vzory. Řada Yotuberů se stává pro děti příkladem, jak už mohou ve velmi raném věku sdělit něco ostatním. Jak to správně udělat. Jakou použít techniku a fígle, aby to bylo pro ostatní zajímavé. Sebevzdělávají se online.

5. Podporuje se jejich soutěživost a týmová spolupráce. V Minecraftu společné stavby.

6. Rozvíjí si kreativitu.

7. Zapojují strategické myšlení.

8. Pěstují si samostatnost. „Chceš něco vědět, musíš si to najít, nebo se zeptat správného člověka.“

Proč si zvolit tábory 4CAMPS?

Letos pořádáme již 5. ročník táborů 4CAMPS. Několikaleté zkušenosti a tradice jsou zárukou kvality a vysoké úrovně táborů. O tom svědčí i fakt, že v roce 2016 se našich táborů účastnilo přes 3 000 dětí. Zeptejte se svého dítěte na jeho oblíbeného Youtubera nebo Lets'playera. Během pár vteřin ze sebe vysype hned několik jmen. Děti tímto světem žijí. Na táborech 4CAMPS mají děti možnost setkat se svými hrdiny a naučit se od nich zajímavé věci nejen ze světa her a videí. Každý tábor má své vlastní zaměření a svůj program, v rámci něhož jsou účastnici odborně vedeni. Kromě speciálně zaměřené oblasti táboru je tu také běžná část táboru – táborníci se mohou těšit na výlety, koupání, bojovky, soutěže, sport, táborák či celotáborovou diskotéku.

Jak se zaregistrovat?

Objednejte tábor zde na stránkách a uhraďte celou částku za tábor. Poté si na webu 4CAMPS.cz vyberte konkrétní tábor a na stránkách Vámi vybraného táboru vytvořte registraci. Při registraci do poznámky uveďte číslo Vaší zaplacené objednávky. Po odeslání registrace na tábor Vám přijde emailem rekapitulace objednávky a podklady pro platbu, tábor již ale znovu neplaťte, Vaši registraci s platbou spárujeme sami.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz