Kšanda


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


KŠANDA


Komedie je nabitá dějem a originálním humorem. Dialogy ostré jako bič a strhující tempo nenechají diváky ani na chvíli vydechnout. Ne náhodou aspiruje "Kšanda" na nejlepší českou komedii roku 2014.

Magda Olezlá a Jindřich Klíště jsou milenci. Plánují společný život, ale ještě předtím se snaží získat hodně peněz a přitom zůstat čistí. Vymyslí ďábelský plán. K jeho realizaci zneužijí manžela Olezlé - Huberta Kšandu. Pomůžou mu postupně vystoupat až na samý vrchol kariéry a pak jimi nastražená past sklapne. Kšanda je zatčen. Teď Olezlé s Klíštětem už nic nebrání k dosažení vytouženého cíle. Jejich růžové sny o bohatství se začínají plnit. Ale všechno je nakonec úplně jinak... Příběh o lidské hrabivosti má nečekané rozuzlení.

J. Sypal, T. Šefrnová, M. Maxa, M. Kuklová, P. Jančařík,

M. Bittnerová, M. Pitkin, M. Šimůnek, R. Kuba


Fotografie a videa

Divadlo U Hasičů

divadlo-u-hasicu-1-2.jpg
Divadlo U hasičů nabízí nejen oblíbená představení a koncerty, prostory si je možné také pronajmout pro firemní večery s představením a rautem. Stálý repertoár divadla obsahuje desítky her pro dospělé od známých domácích i zahraničních autorů, dětského diváka určitě zaujme některá z pohádek, ať už klasická, nebo moderní.
Mapa - Divadlo U Hasičů

Římská, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 222 518 716
E-mail: info@divadlouhasicu.net
Web: http://www.divadlouhasicu.net

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz