QUEENIE


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


QUEENIE - Suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice a jedna z nejlepších Queen tribute kapel na světě.


Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus. To vše jsou QUEENIE v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem , kteří v rámci jarního turné ve Skandinávii přenesou svoji show do pražského Divadla Kalich. Pódium jedné z nejvýraznějších a nejnavštěvovanějších pražských scén není frontmanovi kapely neznámé, neboť se zde představil v hlavních rolích několika muzikálů. Koncert, který nyní přináší, ponese naprosto stejné atributy skandinávské tour a plně využije technického zázemí divadla, včetně bohatého světleného parku.

QUEENIE si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen , a to ve špičkové kvalitě v dobových kostýmech. Definují žánr, v němž se hudebně realizují, jako koncertní divadlo. Všechny písně jsou hrány živě v původních tóninách a na autentické nástroje, čímž se kapela odlišuje od mnohých jiných kapel tohoto hudebního oboru.

Zavítejte na originální koncert evropské špičky revivalového žánru. Jako host koncertu v Divadle Kalich vystoupí sopranistka Petra Alvarez , sólistka Národního divadla.


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz