HONZA NEDVĚD


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Honza Nedvěd se po téměř dvouleté přestávce vrací na pódium!!!!


Nejznámějšího českého folkového a trampského písničkáře jistě netřeba představovat, vždyť jeho písně se učí i děti ve školách z čítanek.

Letos oslaví Honza 50 let na pódiu. Hrál různé žánry v různých formacích, než se ustálil ve své typické písničkářské poloze, kterou znají snad všichni. Za tu dobu vydal přes 20 desek.

Po dvou letech odmlky, kdy se věnoval především skládání a odpočinku, se nyní rozhodl znovu se postavit na „prkna“ a vyslyšet přání svých fanoušků.

Ke spolupráci přizval dvě skvělé hudební osobnosti:

Jindra Koníř – vynikající hráč na klávesové nástroje, dirigent, skladatel, aranžér. V roce 2001 se stal nositelem prestižní Světové ceny Antonína Dvořáka. Byla mu předána za vynikající přínos umění v oblasti hudby. Působil v zahraničí s mnoha významnými celebritami. Po návratu do republiky hrál několik let s Honzou Nedvědem či Lenkou Filipovou. Aktuálně bude hostem tour Honzy Nedvěda.

Pavel Helan – písničkář, hráč na kytaru a ukulele, skladatel, pohotový moderátor a průvodce pořadu. Na pozdim roku 2013 se stal finalistou soutěže Československo má talent. V roce 2014 vydal CD iBůh a vyjel na první samostatné Ajfon tour. V roce 2015 absolvoval festivaly v ČR i na Slovensku, byl hostem Hradišťanu, Tomáše Kluse. Aktuálně bude hostem tour Honzy Nedvěda.

V pořadu uslyšíte nejznámější Nedvědovky a také písničky z posledního CD Souhvězdí jisker. Jindra předvede svou virtuozitu i v samostatném bloku, rovněž Pavel Vám představí něco ze své zábavné tvorby,


Fotografie a videa



Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz