ZARDONIC


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Zardonic, Morebeat, Elvis, Dry-Rot, Ron-X, Cyclown.


Federico Augusto Ágreda Álvarez, ikona a vynikající umělec nejlépe známý jako ZARDONIC, je venezuelský klávesák, skladatel, producent a DJ, který příchízí se svou rockovou infuzi EDM, hladce zahrnující Glitch hop, breakbeat, electro house, Dubstep, drum & bass a Hardcore Techno s nekompromisním zvukem metalových kytar a vokálu. Zardonic dosáhl vrcholu # 1 u Beatport Drum & Bass, a na amazonských Hard Rock & Metal Bestsellerss – Ve Venezuele patří k top DJ a ve světe je vnímán a řazen do top 10tky nejlepších DJ’S vystupujících v maskách na světě!.

Zardonic představuje nesporný, výhružný žánr, který neúprosně tlačí všechny hranice a standardy hlavního proudu v undergroundové scéně, nikdy se nedrží pravidel a tvoří průkopnický zvuk, který je nyní předvídán jako budoucnost hudby.

Fanoušci obeznámení s prací Zardonica ví že tento dj expanduje do opojné mysli cestuo přes extrémní metal inspirovaný elektronickou hudbou, s pořádnou dávkou drum and bassu !!!

Ať už hraje pro 10.000 lidí v Rusku – je hlavní hvězdou festivalů po celé Jižní Americe nebo dominuje v Evropě a Japonsku, vždy je to show na kterou se nazapomíná !!! Zardonic představuje bezprostřední zároveň nadčasový hudební vrchol !

Od roku 2004, jeho historie zahrnuje vystoupení v 35 zemích světa včetně jeho rodné Venezuely, stejně jako i Kolumbie, Ekvádoru, Brazílii, Argentině, Chile, Panama, Costa Rica, Honduras, Salvador, Guatemala, Nikaragua, Mexiko, Spojené státy, Portugalsko, Španělsko, Francie, Švýcarsko, Belgie, Německo, Polsko, Nizozemsko, Rakousko, Česká republika, Slovensko, Itálie, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Lotyšsko, Estonsko, Ukrajina, Bělorusko, Rusko a Japonsko.


Fotografie a videa

Rock Café Southock

Hudební, rockový klub nacházející se na pohraničí Polska a Slovenska ve městě Jablunkov. Klub vznikl v roce 1995 za účelem podpory kultury a hudební scény v Moravskoslezském kraji.

Bélá, 73991, Jablunkov

Telefon: Nevyplněno
E-mail: Nevyplněno
Web: Nevyplněno

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz