Plavba kolem světa ve Žlutých lázních s Jiřím Kolbabou


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
29.7.2015 21:00 - 23:00 Žluté lázně Vyprodáno

Jiří Kolbaba je jedním z našich nejznámějších cestovatelů a dobrodruhů, který procestoval všech šest kontinentů planety. Spolu se svou přednáškou o svých plavbách po celém světě zakotví ve středu 29. července ve Žlutých lázních. Během večera vám bude ukázáno mnoho druhů plavidel, od domorodých kanoí, bárky, motorové říční lodě až po parníky a ledoborce. Přijďte strávit inspirativní večer do příjemného prostředí Žlutých lázní, poslechnout si tohoto výjimečného popularizátora cizích kultur a dozvědět se reálie z desítek navštívených zemí na celé zeměkouli.


Program začíná v 21 hodin a vstupenku si můžete zakoupit přímo na místě za cenu 190 KčNejbližší tramvajová zastávka linek č. 3 a 17 je Dvorce.



Žluté lázně

zlute.jpg
Žluté lázně nalezneme na břehu řeky Vltavy. Areál pokrývá plochu tři a půl hektaru a je zde k dispozici více než 2500 míst sloužících k občerstvení na pivních terasách, v Modrém baru, beach baru či tančírně. Tento přírodní areál nabízí všestranné sportoviště, zábavu i relax nejen s přáteli a rodinou, ale také v případě pořádání firemních a soukromých akcí.
Mapa - Žluté lázně

Podolské nábřeží, 140 00, Praha 4

Telefon: +420 244 463 777
E-mail: info@taiko.cz
Web: http://www.zlutelazne.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz