Kulturní centrum Vratislavice

Nad Školou, 46311, Liberec 30, Tel.: +420 482 321 811, info@vratislavice101010.cz
Liberec 30/Společnost - Liberec 30




Kulturní centrum Vratislavice

images-27.jpg
Kulturní centrum Vratislavice vzniklo jako odezva na absenci prostor, kde by se mohli vratislavičtí občané setkávat a pořádat nejrůznější kulturní akce. K těmto účelům kdysi sloužila budova známá jako Svoboda, ve které dlouhá léta pod vedením pana Jiřího Veverky probíhaly všechny významnější kulturní akce ve Vratislavicích
Mapa - Kulturní centrum Vratislavice

Nad Školou, 46311, Liberec 30

Telefon: +420 482 321 811
E-mail: info@vratislavice101010.cz
Web: http://www.vratislavice101010.cz/


KD Vratislavice obyvatelům nabízí čisté a moderní prostory. Věnuje velké úsilí přípravě kvalitního kulturního programu, ve kterém se zaměřuje především na divadelní představení, koncerty různých žánrů, kvalitní přednášky, taneční zábavy, pravidelná cvičení či interaktivní program pro děti s rodiči.

Prostory kulturního centra jsou bezbariérové, nekuřácké a centrum disponuje vlastními parkovacími plochami s kapacitou 50 míst. Celé prostory je možné si pronajmout pro soukromé účely nebo pro uspořádání firemní akce.

Kulturní centrum Vratislavice je multifunkční prostor vhodný pro pořádání kulturních a firemních akcí. Moderní stavba z roku 2010 s jedinečným vzhledem, oceněným Cenou Doc. Ing. arch. Hubáčka, Dr.h.c., se nachází 10 minut od samotného centra Liberce. Výhodou je výborná dopravní dostupnost také pomocí MHD, bezbariérovost a vlastní parkovací plochy (kapacita 50 míst).

Prostory kulturního centra jsou vhodné pro pořádání kongresů, plesů, přednášek, školení, výstav, módních přehlídek, teambuildingových i sportovních akcí. Naší předností je individuální přístup k požadavkům klienta a možnost připravit akci na klíč

Kapacita hlavního sálu je v divadelním uspořádání se židlemi na ploše až 270 míst k sezení včetně míst na balkonu, v případě vysunutého hlediště s elevací se jedná o 188 míst. Při kongresovém uspořádání je možné využít kapacitu až 140 míst, u školního uspořádání je potom kapacita 72 míst. Pro plesy je k dispozici až 319 míst k sezení a 100 míst ke stání.

Pro menší akce je možné využít malý multimediální sál. Ten má kapacitu až 50 míst k sezení a disponuje veškerým vybavením pro pořádání firemních akcí. Samozřejmostí je v obou sálech možnost ozvučení, projekce a Wi-Fi připojení.

Součástí hlavního sálu jsou dva bary, v přízemí se potom nachází stylová kavárna. Na všechny akce jsme schopni zajistit catering dle požadavků klienta.

Kulturní centrum zahrnuje i informační centrum s předprodejem vstupenek na akce. V případě příznivého počasí je možné využít atrium kulturního centra pro pořádání programů pod širým nebem (festivaly, koncerty, letní kino, svatební obřady apod.).

Po - Pá: 8:00-11:00 a 12:00-17:00
So - Ne: Zavřeno

 




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz