Sunpark – Festivalpark Hradec Králové

Letiště, 503 41, Hradec Králové 7, Tel.: +420 724 694 900, info@sunparkhk.cz
Hradec Králové 7/Festivaly - Hradec Králové 7




Kapacita areálu sunpark je přes 3 000 návštěvníků. Tato kapacita se dá vždy přizpůsobit požadavkům jakéhokoliv formátu. Uspořádat zde můžete např. firemní či společenský večírek, divadelní představení, sportovní utkání nebo soukromý event.

Sunpark myslí také na ty nejmenší. Kromě dětského parku, kde najdete např. pískoviště, skluzavky, houpačky, nebo trampolínu, najdete u nás v areálu i Chill out beach zone s coctail barem a bazénem o rozměrech 4×10 metrů, hřiště na beach volejbal, hřiště na streetball, petanque, stoly na ping pong nebo stolní fotbálek.

Otevřeno každý den od 13:00.

 

Festivalpark leží v 3. rozptylu bývalého vojenského letiště v Hradci Králové. Svou plochou kolem 33 hektarů, je ideální i k těm největším společenským akcím. Celým areálem prochází síť širokých asfaltových komunikací. Je zde hodně krásných vzrostlých stromů, keřů a zatravněných ploch, takže celý areál působí jako veliký udržovaný park.

V základní části areálu je možné zaparkovat přes 10 000 aut, postavit více jak 20 000 stanů a poskytnout prostor pro zábavu pro minimálně 40.000 lidí. V případě potřeby je možné areál rozšířit až na trojnásobnou kapacitu.

V areálu se nachází:

venkovní bazén 10 x 4 m

písečná pláž a palmy

lehátka a převlékárny

dětský park

2 stage-hangár

venkovní parket

cocktailový bar

možnost grilování

 

Sportovní vyžití:

stolní fotbálek

beach voleyball

petanque

streetball

nohejbal

badminton

ping pong

k zapůjčení - šachy, pokerová sada, knížky




Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz