Tanec Brno dětem – Kdo tančí, nezlobí


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
26.6.2015 18:00 Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno Vyprodáno

Po festivalové ouvertuře v podobě hostování baletu pražského Národního divadla s titulem Sólo pro tři choreografa Petra Zusky, uvádíme letos zeštíhlený 22. ročník festivalu současného tance a po­hybového divadla Tanec Brno. Nabízíme tvorbu špičkového domácího nezávislého profe­sionálního souboru, Pražského komorního baletu. Ten při­veze svou podzimní premiéru uvedenou k Roku české hudby 2014 3 české kvartety.


Večer je složený z choreografií Hany Polanské (Černé zrcadlo), Mária Radačovského (Slovanský kvar­tet) a Pavla Šmoka (Z mého života).

Poslední představení festivalu bude pa­třit již tradičně dětem Baletní školy I. V. Psoty a jejich hostům, ve večeru Kdo tančí, nezlobí.



Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno

mahenovo-divadlo.jpg
Mahenovo divadlo je spolu s Janáčkovým divadlem a divadlem Reduta součástí Národního divadla Brno. Najdete jej na Malinovského náměstí u stejnojmenné zastávky MHD. Stojí kousek od hlavního vlakového nádraží, přibližně v půlce cesty od nádraží k Janáčkovu divadlu. Specializuje se na činohru, disponuje svým vlastním uměleckým souborem, který zajišťuje pestrý program pro diváky všech věkových kategorií.
Mapa - Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno

Malinovského náměstí, 602 00, Brno

Telefon: +420 542 158 111
E-mail: info@ndbrno.cz
Web: www.ndbrno.cz/o-divadle/mahenovo-divadlo

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz