Ondřej Brzobohatý – Symphonicum Tour 2015


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
10.11.2015 20:00 Hudební divadlo Karlín Vyprodáno

Šest velkých koncertní sálů v České republice a na Slovensku bude v listopadu 2015 hostit vystoupení, která představí Ondřejovy písně i několik oblíbených cover verzí v symfonickém hávu, v němž lze rozpoznat autorovu lásku k vážné hudbě. Návštěvníky tak čeká jedinečný zážitek – charismatického muzikanta doprovodí na pódiu kromě jeho stálé kapely třicetičlenný symfonický orchestr a několik hostů, jejichž jména zůstávají na přání Ondřeje Brzobohatého prozatím tajemstvím.


Po sérii padesáti úspěšných koncertů v rámci Identity Tour 2014–15 k platinovému debutovému albu Identity, vyráží Ondřej Brzobohatý na ojedinělou sérii koncertů se symfonickým orchestrem Epoque Orchestra.



Hudební divadlo Karlín

karlin.jpg
Hudební divadlo v Karlíně sídlí ve třetí nejstarší pražské divadelní budově, která dodnes slouží svému původnímu účelu. V programu divadla jsou muzikály, operety, činoherní představení a koncerty. S Hudebním divadlem v Karlíně je spjata spousta významných osobností českých divadelních dějin, svou cestu s ním zkřížili Jan Werich, Oldřich Nový, Alfréd Radok, Vítězslav Nezval, Ljuba Hermanová, Vlasta Burian a další.
Mapa - Hudební divadlo Karlín

Křižíkova, 186 00, Praha 8

Telefon: +420 731 188 259
E-mail: Podpora@kultura.cz
Web: www.hdk.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz