Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
13.3.2015 19:00 DEPO 2015 Plzeň Vyprodáno

Finálový večer již 23. ročníku prestižních Hudebních cen Žebřík! Jako každý rok bude předáno celkem 30 cen nejlepším českým či slovenským hudebníkům i filmovým osobnostem. Koncertně vystoupí Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý, Vypsaná fixa, Inekafe, DJ Friky a další. Šestihodinovou show moderují Tomáš Hanák a Bára Poláková. Po skončení oficiální části pokračuje after party až do rána. Žebřík bude současně první velkou akcí kulturního centra DEPO v Presslově ulici v centru Plzně. Organizátorem ankety i jejího slavnostního vyhlášení je magazín iREPORT, ve spolupráci se společností Plzeň 2015.


Finálový večer 23. ročníku hudebních cen Žebřík 2014 se odehraje v bývalém depu dopravních podniků v Presslově ulici. Po mnoha letech se prestižní hudební událost přesouvá do centra města. Jako každý rok bude i letos předáno celkem 30 cen v devíti kategoriích nejlepším českým a slovenským hudebníkům i filmovým osobnostem na základě dvouměsíčního hlasování hudebních fanoušků.

Žebřík 2014 se stane první velkou akcí kulturní éry industriálních prostor bývalého depa. Poprvé v historii ankety se představí Richard Müller, dále například Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý nebo kapely Vypsaná fiXa či Iné Kafe.



DEPO 2015 Plzeň

depo.jpg
DEPO2015 je výstupem projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015. Srdcem DEPO2015 je Centrum pro kreativní podnikání, které propojuje kulturu s byznysem a kreativními průmysly. Depo je místem, kde sídlí, pracují, tvoří, prezentují se či obchodují start-upy i zavedené firmy. Objekt se skládá ze dvou částí – původní hala těžkých oprav a autobusová hala a k nim přidružené menší haly – jako bývalá lakovna, truhlárna, klempírna, kovárna a další. Nyní užíváme tyto prostory pro uměleckou a kreativní tvorbu, vzdělávání a workshopy, prezentaci kvalitní uměleckých výstupů a setkávání.
Mapa - DEPO 2015 Plzeň

Presslova, 301 00, Plzeň

Telefon: Nevyplněno
E-mail: Nevyplněno
Web: http://www.depo2015.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz