Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
22.4.2015 19:30 - 22:00 Městské divadlo Český Krumlov Vyprodáno

Celý koncert sedí, přesto není statický, mluví neslušně, přesto není sprostý, je líbivý, přesto nepodbízivý. Jako folkař, šansoniér i bavič v jedné osobě předvádí vlastně malé divadlo, soustředěné do velmi úsporné, avšak velmi účinné formy. Při své třicetileté zkušenosti, vědom si pomíjivosti politických témat, Plíhal se jimi snad ani nezabývá. Ale pojmy lidské slušnosti a lásky, propletené nenápadně s hravostí, neboť on není přítel velkých, vážně míněných slov, jsou do jeho písní zakódované docela pevně. Pořad není vhodný pro děti do 12-ti let.


Koncert trvá 110 minut s přestávkou a obsahuje směs písniček starých v nových aranžích a písniček z nového alba Vzduchoprázdniny i spoustu nový básniček.

Po koncertě prodej CD a knihy básniček + autogramiáda.

Pořad není vhodný pro děti do 12-ti let

Zpěv, kytara: Karel Plíhal



Městské divadlo Český Krumlov

divadlo-cesky-krumlov-hlavni1.jpg
Historie českokrumlovského divadla sahá až do počátku 17. století. V současné době každoročně odehraje více než 120 představení různých žánrů. Jeho prostory využívají k realizaci svých programů českokrumlovské amatérské soubory a spolky, například soubor Divadelní klub Českokrumlovská scéna. Většinou se tu konají činoherní představení a hudební pořady.
Mapa - Městské divadlo Český Krumlov

Kaplická, 381 01, Český Krumlov-Horní Brána

Telefon: +420 380 711 775
E-mail: info@divadlock.cz
Web: www.divadlo.ckrumlov.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz