Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
20.3.2015 20:00 Městské divadlo Jablonec nad Nisou Vyprodáno

Městské divadlo Jablonec nad Nisou srdečně zve na IX. reprezentační ples tentokrát ve stylu muzikálové Broadwaye.. Hvězdou večera bude muzikálová zpěvačka DASHA a swingový a jazzový zpěvák JAN SMIGMATOR. K tanci a poslechu zahraje liberecký ORCHESTR BIG'O'BAND MARKA OTTLA, večerem provází moderátor KAREL VOŘÍŠEK. V ceně vstupenky je zahrnut slavnostní přípitek a celovečerní menu ve formě rautu.


Catering zajišťuje RESTAURACE - PENSION BÍLÝ MLÝN LIBEREC.

Big'O'Band je liberecký bigband, který ke svému řemeslu přistupuje s moderní vizí. Nechce být zkostnatělým tělesem, které hraje stále tytéž písně v zastaralých úpravách. Repertoár kapely dnes zahrnuje především soudobou tvorbu, i když neopouští ani od tradičních bigbandových skladeb. Big'O'Band se nebojí vystoupit z řady a chopit se neotřelých aranží, nebojácně vstupuje do vod nejen popu, ale i rocku, funky a obecně hudby, která je blízká především mladší generaci a uším s širokým hudebním záběrem.

Od mnoha dalších bigbandů se odlišuje hlavně pocitem, který zůstává v posluchačích a návštěvnících akcí, na kterých Big'O'Band hraje. Pocit uvolněné atmosféry a energicky stráveného času. Když posloucháte Big'O'Band, tak se prostě bavíte, máte chuť tančit a večer si užít.

Zdroj: ( www.bigoband.cz)

Muzikálová zpěvačka: Dasha

Jazzový zpěvák: Jan Smigmator

Liberecký ORCHESTR BIG'O'BAND MARKA OTTLA

Moderátor: Karel Voříšek


Fotografie a videa

Městské divadlo Jablonec nad Nisou

Mestske-divadlo-jablonec.jpg
Městské divadlo v Jablonci nad Nisou patří svou architekturou a technickým vybavením k významným památkám v kraji. Jeho program nabízí pro šest abonentních skupin činohru, hudbu, operu, balet, pohádky pro děti a představení pro studenty. Ročně odehrají přes 200 představení, které navštíví přes 80 tisíc diváků. Do hlediště se vejde 512 sedících a 80 stojících diváků.
Mapa - Městské divadlo Jablonec nad Nisou

Liberecká, 466 01, Jablonec nad Nisou

Telefon: +420 483 320 595
E-mail: pokladna@divadlojablonec.cz
Web: www.divadlojablonec.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz