Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
1.6.2015 11:35 - 20:30 Divadlo Reduta – Národní divadlo Brno Vyprodáno
11.3.2015 19:00 - 20:30 Divadlo Reduta – Národní divadlo Brno Vyprodáno

Už troubějí, je komorní poetickou drobnokresbou osudu dvou mužů, kteří se potkávají v období mezi fyzickou smrtí a odchodem duše do časoprostoru. Tato absurdní situace je základem pro rozvinutí dvou na první pohled nesouvisejících, ale v konečném důsledku velmi blízkých a podobných příběhů. Muži zjistí, že jejich minulost má hodně společného a že se dokonce v životě několikrát osudově obešli. Struktura příběhu je vystavěná z krátkých fragmentů, které jsou srozumitelně chronologicky poskládané vedle sebe tak, aby vytvořily originální a jedinečný příběh.


Poeticko-humorné popisování jednotlivých modelových epizod odlehčuje vnější téma vrtkavosti osudu a smrti, které by však mělo zaznít naplno až v samotném závěru divadelního představení.

Hraje divadelní spolek Frída.

Scénář: Dodo Gombár

Režie: Dodo Gombár

Hana Holišová

Radim Novák

Martin Trnavský


Fotografie a videa

Divadlo Reduta – Národní divadlo Brno

divadlo-reduta-5.jpg
Brněnské divadlo Redutu najdete na Zeleném trhu, je vzdálena asi 5 minut pěší chůze od hlavního vlakového nádraží. Od roku 2005 slouží Divadlo Reduta všem souborům NDB jako alternativní scéna pro komorní a experimentální inscenace, poté od roku 2007 její uměleckou koncepci utváří také samostatným umělecký úsek Divadla Reduta - Reduta.
Mapa - Divadlo Reduta – Národní divadlo Brno

Zelný trh, 602 00, Brno

Telefon: +420 542 158 111
E-mail: info@ndbrno.cz
Web: www.ndbrno.cz/o-divadle/divadlo-reduta

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz