Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
18.5.2015 19:00 - 22:00 Městské divadlo Jablonec nad Nisou Vyprodáno
14.5.2015 19:00 Městské divadlo Děčín Vyprodáno
4.5.2015 19:00 Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno Vyprodáno

Po třech letech se slovenská zpěvačka a herečka Szidi Tobias vrátila do nahrávacího studia. Nazpívala skvostné album JOLANKA svým jedinečným hlasem a nenapodobitelným projevem. Szidi Tobias si v tomto albu obléká písně jako šaty ze šatníku. V každé dokáže být jiná a do každé si doplní nějakou „cetku“, drobnost, cingrlátko. Písně doplňuje o něco, co najde, nebo má po ruce. Szidi miluje příběhy obyčejných lidí a to je z jejich písní cítit. Vybírá si texty, které působí velmi osobně, ale v těchto písních se najdeme se všichni. Zpěvačka dokáže být něžná i provokující, bláznivá i pokorná, ze všeho nejvíc však upřímná.


Hudbu zkomponoval a produkoval Milan Vyskočáni. Jeden text napsal Milan Lasica a ostatní napsal Peter Lipovský dvorní textaře Szidi Tobias Petera Lipovského. Poprvé si jednu píseň ovšem otextovala i samotná Szidi.

Na novém albu se tradičně podílelo mnoho skvělých muzikantů. V jedenácti písních hraje 26 vynikajících hudebníků: Marcel Buntaj, Martin Gašpar, Milan Osadský, Marcel Comendant, Stano Palúch, Richard Šimurka, Samuel Šimek, a další.

Szidi nazpívala album ve studiu Davida Kollera v Mikulově. Mix a mastering obstaral Michal Pekárek.

Kmotrem alba v České republice jsou Ivana Chýlková a Jan Kraus. Na Slovensku je to pak Emília Vašáryová a Milan Lasica. 



Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno

mahenovo-divadlo.jpg
Mahenovo divadlo je spolu s Janáčkovým divadlem a divadlem Reduta součástí Národního divadla Brno. Najdete jej na Malinovského náměstí u stejnojmenné zastávky MHD. Stojí kousek od hlavního vlakového nádraží, přibližně v půlce cesty od nádraží k Janáčkovu divadlu. Specializuje se na činohru, disponuje svým vlastním uměleckým souborem, který zajišťuje pestrý program pro diváky všech věkových kategorií.
Mapa - Mahenovo divadlo – Národní divadlo Brno

Malinovského náměstí, 602 00, Brno

Telefon: +420 542 158 111
E-mail: info@ndbrno.cz
Web: www.ndbrno.cz/o-divadle/mahenovo-divadlo

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz