Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
23.5.2015 19:00 Žižkovské divadlo Járy Cimrmana Vyprodáno
4.4.2015 19:00 Žižkovské divadlo Járy Cimrmana Vyprodáno
27.3.2015 19:00 Žižkovské divadlo Járy Cimrmana Vyprodáno

Čtveřice hrdinů, respektive dvou manželských párů rozehrává na scéně svižnou šachovou partii, naplněnou typickými allenovskými zápletkami a hláškami. Psycholožka, právník, dáma z lepších kruhů a neúspěšný spisovatel. Zklamání, zrada, nepochopení, deprese - ale hlavně spousta skvělé zábavy. Srdcervoucí a slzami naplněné představení, které nezapře svého auora Woodyho Allena.


Jednoaktové drama je zasazeno do newyorského bytu na Central Park West. V něm zrovna s lahví alkoholu přebývá psycholožka Phyllis, k níž se připojí její kamarádka Carol. Bytem se ale nerozléhá smích a nevládne přátelská atmosféra, neboť Phyllis právě odhalila nevěru manžela Sama, a rozhodla se jí řešit společně se svou přítelkyní Carol. Je cítit pnutí, protože Phyllis opouští manžel. V jejich zprvu opatrném, a později čím dál tím víc temperamentním hovoru se postupně odhalí, že její sokyní je vlastně právě ona kamarádka, která ve jménu nové lásky chce opustit svého manžela spisovatele Howarda.

Hraje divadelní soubor 3D company.

Autor: Woody Allan

Režie: Martin Vokoun

Překlad: Michael Žantovský

Anna Fixová

Diana Šoltýsová

Petr Stach

Michal Kern

Ivana Korolová



Žižkovské divadlo Járy Cimrmana

jara-cimrman2.jpg
Humor a nadsázka – to je Žižkovské divadlo Járy Cimrmana. Ironie a jasné symboly malého a velkého češství jsou nezbytným doplňkem tohoto souboru, který se na divadelní scéně pohybuje od 70. let minulého století. Pokud i vy budete chtít navštívit svět největšího v Rakousku narozeného Čecha Járy Cimrmana, potom si včas rezervujte vstupenky.
Mapa - Žižkovské divadlo Járy Cimrmana

Štítného, 130 00, Praha 3

Telefon: +420 222 781 860
E-mail: pokladna@zdjc.cz
Web: www.zdjc.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz