Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
11.5.2016 19:00 Divadlo U Hasičů Vstupenky

Komedie o nekončících patáliích dvou klaunů na penzi. Willie Clark a Al Lewis - slavné komické duo "The Sunshine Boys" z éry vaudevillu. Po jedenácti letech se mají opět sejít a pro televizi natočit nejzdařilejší číslo - je to vlastně jejich labutí píseň. Staří páni se ale nemohou stále dohodnout, ačkoliv se vpodstatě mají rádi, vzájemně se jen dráždí a vůbec není jisté, jak to s oběma tvrdohlavci nakonec dopadne.


Délka představení: s přestávkou cca 140 minut

Neil Simon má vzácnou schopnost vidět pod komickým vnějškem svým postavám do duše a hledá v nich to podstatné - lidské. "Nikdy nezačínám psát s úmyslem napsat komedii a vždy začínám napřed promýšlet všechny tragické rysy svých postav," říká autor. Dodejme jen, že najednou je z toho legrace. Dobrá legrace. Ono totiž - párkrát se srdečně zasmát vůbec není pro život diváka málo významné.

Autor: Neil Simon

Režie: Pavel Háša

Překlad: Ivo T. Havlů

Hudba: Petr Mandel

Scéna: Milan Čech

Willie Clark: Petr Nárožný

Al Lewis: Ladislav Mrkvička

Ben Silverman: Jan Čenský

ošetřovatelka: Libuše Švormová


Fotografie a videa

Divadlo U Hasičů

divadlo-u-hasicu-1-2.jpg
Divadlo U hasičů nabízí nejen oblíbená představení a koncerty, prostory si je možné také pronajmout pro firemní večery s představením a rautem. Stálý repertoár divadla obsahuje desítky her pro dospělé od známých domácích i zahraničních autorů, dětského diváka určitě zaujme některá z pohádek, ať už klasická, nebo moderní.
Mapa - Divadlo U Hasičů

Římská, 120 00, Praha 2

Telefon: +420 222 518 716
E-mail: info@divadlouhasicu.net
Web: http://www.divadlouhasicu.net

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz