Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
30.5.2015 19:00 Divadlo Palace Vyprodáno
14.3.2015 19:00 Divadlo Palace Vyprodáno

Spořádaná dcera ze slušné farářské rodiny netouží po ničem jiném než po dobrodružství a odvážných činech, samozřejmě v rámci spořádané středostavovské morálky. Tito dva se souhrou náhod ocitnou spolu na jedné lodi, a to doslova, navíc v obklíčení nepřítele. Nezáviděníhodná situace, překážejí si, lezou si na nervy, mají naprosto rozdílný názor na pití alkoholu, zpěv náboženských písní, na to, jak se postavit německé hrozbě, i na to, co je nebo není vlasteneckou povinností,. Přesto spolu nakonec dokáží projet nebezpečnými peřejemi, přežít nepřátelskou palbu, zrádné mělčiny, ztroskotání i útoky komárů a původní vzájemnou nevraživost proměnit ve velikou lásku.


Humorný i dramatický příběh o tom, k čemu dokáže chytrá žena přinutit zamilovaného muže, odehrávající se v Africe uprostřed první světové války, baví čtenáře i diváky už řadu let, a přesto neztrácí nic ze své působivosti.

Délka představení: 95 minut

Autor: Cecil Scott Forester

Adaptace: Věra Mašková

Režie: Viktorie Čermáková

Rosie Sayerová: Linda Rybová

Charles Allnutt: Hynek Čermák

hlas německého důstojníka: Philipp Schenker



Divadlo Palace

divadlo-palace-3-1.jpg
V Divadle Palace na Václavském náměstí můžete vidět ty nejznámější tváře české divadelní scény. V příjemném prostředí zrekonstruovaného hlediště si vychutnáte divadelní představení i hudební vystoupení. Divadlo si zakládá na kvalitě a rozmanitosti svého repertoáru, vyhledávané jsou především zdejší komediální inscenace, v programu však najdete i jiné žánry.
Mapa - Divadlo Palace

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 228 814
E-mail: pokladna@divadlopalace.cz
Web: http://www.divadlopalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz