Aneta Langerová – NA RADOSTI TOUR 2015


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
29.3.2015 19:00 Divadlo Studio DVA Vyprodáno
28.3.2015 19:00 Divadlo Studio DVA Vyprodáno
27.2.2015 19:00 Klicperovo divadlo Vyprodáno
17.2.2015 19:00 Divadlo na Šantovce Vyprodáno

Na přelomu listopadu a prosince 2014 vydala Aneta Langerová dlouho očekávané čtvrté album Na Radosti. Deska navazuje na album Pár míst, kterým si Aneta splnila svůj sen, když ke spolupráci přizvala vynikající smyčcové trio a svou dosavadní tvorbu představila v akustické podobě. Písně v intimní atmosféře získaly naléhavější rozměr a album sklidilo velký úspěch u kritiků i fanoušků. Stejně naléhavá, ale i hravá je její nová deska, kterou loni představila fanouškům. Spolu s klavíristou, hudebním skladatelem a producentem Jakubem Zitkem pracovali dva roky na autorských písních, původní hudbě a textech. Inspiraci hledali na magickém místě, obklopeni hlubokými šumavskými lesy. Anetu Langerovou doplní čtyřčlenná kapela, smyčcové trio a piano.


Na albu Na Radosti naleznete 12 autorských písní vyprávějících o dívkách a ženách, které spojuje jejich čistota, křehkost ale současně odvaha a odhodlání jít vlastní cestou.

Dokáží naslouchat svému vnitřnímu hlasu a nachází v sobě sílu překonat jakoukoliv překážku, kterou jim život klade do cesty. Někdy mohou být okolím vnímány jako jiné, jejich však pramení z touhy vést dobrý život, ve kterém jsou upřímné samy k sobě.

Osobitá melodika. Silné příběhy – takové je nové album Anety Langerové, na kterém se melodické písně přelívají z šansonové výpovědi s doprovodem klavíru přes syrové kapelní provedení do sugestivní až filmové symfonické instrumentace.

Pro celkový zvuk alba jsou charakteristické i kytarové riffy a  „podomácku“ vytvořené zvukové samply - prázdný hrnek od kávy se lžičkou, zvuky těla, hořící a praskající kamna či zvuky šumavského lesa.

Skladatel: Jakub Zitko

Producent: Jakub Zitko

Zpěv: Aneta Langerová

Členové kapely: Adam Koller, Jakub Zitko, Jakub Vejnar, Ludvík Kulich

Smyčcové trio: Veronika Vališová, Vladan Malinjak, Dorota Barová



Divadlo na Šantovce

divadlo-na-santovce.jpg
Divadlo na Šantovce v Olomouci nabízí svým divákům pestrý kulturní program pro dospělé i pro rodiny s dětmi. Každou neděli čekají na malé diváky pohádky. Kromě divadelních pohádek pořádá Divadlo na Šantovce další akce pro děti jako jsou karnevaly, dětské bály, zábavní soutěžní odpoledne, ale i výtvarné nebo dramatické dílničky, malování na obličej aj. Také se zde konají koncerty, přednášky, soboty v divadle a plno další zábavy. V dopoledních hodinách prostor Divadla na Šantovce slouží žákům základních a středních škol i dětem z mateřských škol. Divadlo má plně klimatizovaný sál s pohyblivou elevací a pojme až 220 sedících a 300 stojících diváků.
Mapa - Divadlo na Šantovce

Polská, 779 00, Olomouc

Telefon: +420 731 256 406
E-mail: info@divadlonasantovce.cz
Web: http://www.divadlonasantovce.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz