Soirée Henriety Hornáčkové a jejích hostů


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
28.2.2015 21:00 Divadlo Rokoko Vyprodáno

Únorové soirée bude zcela výjimečné. Henrieta se jej rozhodla věnovat své největší lásce a vášni a tím je tanec všeho druhu. Uvidíte ji v nejrůznějších choreografiích, a dokonce si pro toto soirée připravila balet na špičkách, na kterých nestála už 12 let. Aby na to nebyla sama, pozvala si nejen kolegy ze souboru Veselé skoky, ale také z Městských divadel pražských, kteří se představí netradičně ve zcela tanečních rolích. Speciálním hostem bude Dana Batulková se svým tanečním partnerem ze StarDance Janem Onderem. Máte se na co těšit!


Henrieta Hornáčková je členkou stálého souboru Divadla Rokoko.

Narodila se 30. 3. 1984 v Trnavě. V Městských divadlech pražských působí od roku 2012.
Vystudovala Soukromou taneční konzervatoř. Poté se vydala do Prahy na obor činoherního herectví na DAMU a vystudovala i Pedagogickou fakultu Univerzity Hradec Králové. Po absolvování DAMU nastoupila do Národního divadla Brno jako členka činohry. Zde nastudovala mj. roli Luisy (R. Thomas, Osm žen), Katrin (B. Brecht, Matka Kuráž), Lucietty (C. Goldoni, Náměstíčko), Paní Brodové (W. Shakespeare, Veselé paničky windsdorské), Kristýnky (L. Stroupežnický – D. Drábek, Furianti 2008), Beruška (J. Karafiát, Broučci) a další. Hostovala i v jiných divadlech (Divadlo pod Palmovkou, Divadlo v Celetné, A Studio Rubín, Divadlo Minor, Malé Vinohradské divadlo, Slovenské národní divadlo a G studio Brno). Z televizní obrazovky si ji můžete pamatovat z filmu Žralok v hlavě nebo ze seriálů Ulice či Dokonalý svět. Kromě herectví se zabývá i tancem a taneční choreografií (spolupráce s  Klicperovým divadlem v Hradci Králové a se souborem Veselé skoky).V současné době ji můžete na divadle vidět v představeních A voda stoupá, Burundanga, Bylo nás pět, Drž mě pevně, miluj mě zlehka, Kancl, Sen čarovné noci.



Divadlo Rokoko

rokoko-pasaz-3.jpg
Když se mluví o Divadle Rokoko, musí se automaticky mluvit i o spolku Městská divadla pražská, kam Rokoko společně s Divadlem ABC patří. Od roku 2005 vystupuje na těchto scénách společný umělecký soubor. Kromě souboru zde vystupují i stálí hosté, mezi kterými najdeme známá jména, jako je například Simona Stašová, Lubomír Lipský, Petr Štěpánek, Michal Dlouhý, Dana Syslová, Oldřich Vízner, Stanislava Jachnická nebo Květa Fialová. Dramaturgie divadla Rokoko klade důraz na herecké výkony. V programu si divák může vybrat z pestré škály žánrů. K oblíbeným představením patří například Pan Kaplan má třídu rád nebo Kancl. Divadlo se nalézá v Pasáži Rokoko na Václavském náměstí v bezprostředním sousedství Paláce Lucerna.
Mapa - Divadlo Rokoko

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 222 996 185
E-mail: rezervace@m-d-p.cz
Web: www.mestskadivadlaprazska.cz/rokoko

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz