Ledová atletika - 4. ročník festivalu Ledových soch


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
7.2.2015 - 8.2.2015 Letní scéna Harfa Vyprodáno

Již 4. ročník Festivalu ledových soch se uskuteční 7. – 8. února 2015 v pražské Galerii Harfa. Názvem tohoto ročníku je Ledová atletika a tak se můžete těšít na mistrovské vyobrazení atletů vytesaných do ledu. Nenechte si ujít jedinečnou příležitot nahlédnout do ledového království a na vlastní oči se přijďte podívat na to, jak se chladné kvádry ledu pod rukama sochařů přeměňují v unikátní umělecká díla.


Festival ledových soch je největší akcí svého druhu pořádanou v České republice a na střeše nákupního centra Galerie Harfa se letos uskuteční už počtvrté. Fantazii se meze nekladou a je jen na umělcích, jak si s tématem ledová atletika poradí. Česká republika by se bez nadsázky dala nazývat atletickou velmocí. Navzdory malé rozloze darovala světu mnoho vynikajících sportovců. Za všechny jmenujme třeba Zuzanu Hejnovou, Pavla Masláka, Tomáše Dvořáka, Adama Sebastiana Helceleta, Ladislava Prášila, Jana Kudličku, Petra Svobodu či Barboru Špotákovou. S těmi všemi se nyní můžete setkat na jednom místě a bude to setkání opravdu mrazivé. Přijďte si prohlédnout dokonalá umělecká díla, ve která se v rukou zručných umělců přemění hrubé ledové kvádry.

Tuto neobvyklou výstavu bude doprovázet další program, například drobné soutěže pro děti. Program nadchne malé i velké a probíhá oba víkendové dny vždy od 14 hodin. Pokud si mezi vystavenými exponáty najdete svého favorita, nezapomeňte hlasovat v soutěži o nejkrásnější ledovou sochu. Ta bude vyhlášena v neděli v odpoledních hodinách. V případě, že budete chtít kulturní zážitek a nakupování proložit trochou aktivního pohybu, navštivte ledové kluziště PRE ARENA, kde si můžete zapůjčit brusle. Ti, kteří to druhý únorový víkend na Harfu nestihnou, nemusí zoufat. Sochy zde zůstanou vystavené, dokud se o jejich ledový půvab nepostarají rozmary počasí.


Fotografie a videa

Letní scéna Harfa

letni-scena-harfa-1.jpg
Letní scéna na střeše obchodního centra Galerie Harfa na Českomoravské je originálním místem, kam si v létě můžete zajít pro kulturní zážitky v podobě divadelních představení, koncertů a pohádek pro děti. I kdyby zrovna nepřálo počasí, program se určitě nezruší, pouze se přesune do nedalekého Kulturního domu Gong. Kulturu pod širým nebem tu můžete nasávat od července až do září.
Mapa - Letní scéna Harfa

Českomoravská, 190 93, Praha 9

Telefon: +420 222 984 222
E-mail: info@kulturniportal.cz
Web: www.letniscenaharfa.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz