Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
1.8.2015 Kolín Vyprodáno

Připravte se na další ročník kolínského festivalu Natruc. Chystá se pro vás již 18. ročník, který se uskuteční v sobotu 1. srpna 2015 na Kmochově ostrově! Mezi potvrzenými interprety nechybí Xindl X, Vypsaná fixa, UDG, Škwor, Visací zámek, Rybičky 48, Krucipüsk, Skyline, Voxel a mnoho dalších, které budeme postupně odhalovat a doplňovat. Pořadatelé opět přichází se soutěží, která se jmenuje NATRUC TALENT. Má za úkol objevovat nadějné mladé kapely napříč hudebními žánry a dát těmto kapelám šanci zahrát si na renomovaném hudebním festivalu. Proto se můžete těšit i na nové tváře mladých nadějných muzikantů, kteří se jednou třeba stanou takovými hvězdami, jako již zmíněné kapely.


Hudební festival Natruc se jako tradičně představí na Kmochově ostrově, jednom z nejkrásnějších festivalových areálů v Čechách.

Po loňském vyprodaném ročníku se pořadatelé rozhodli přidat další stage, která ovšem nebude čistě hudební.

Xindl X

Vypsaná fixa

UDG

Škwor

Visací zámek

Rybičky 48

Krucipüsk

Skyline

Atmo music

Voxel

Nebe

Pekař

Program zatím není známý. Informace doplníme v co nejbližší době.



Kolín

kolin-8.jpg
V úrodné polabské nížině na obou březích Labe se rozkládá město Kolín. Bohaté archeologické nálezy z města i jeho nejbližšího okolí dokládají, že toto místo bylo osídleno dávno před tím, než potvrzují dochované písemné dokumenty.
Mapa - Kolín

Karlovo náměstí, 280 12, Kolín

Telefon: +420 321 748 111
E-mail: posta@mukolin.cz
Web: http://www.mukolin.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz