Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
28.9.2015 - 29.9.2015 Vroutek Vyprodáno

Festival Rock for Churchill ohlásil první 4 jména 16. ročníku. V přírodním areálu Myslivna se poprvé představí divoká švédská kapela Royal Republic. Premiéru absolvují také slovenští rockeři Horkýže Slíže a česká electroswingová parta Mydy Rabycad. Po dvou letech se na Rock for Churchill vrátí Tata Bojs, kteří přivezou nové album.


Festival se koná ve Vroutku v přírodním areálu Myslivna, okres Louny, Ústecký kraj.
Vroutek – Praha 88 km
Vroutek – Karlovy Vary 48 km

AUTEM: viz. mapa dole

VLAKEM:

Vybrané vlakové spoje ve směru Plzeň-Žatec a ve směru Most-Žatec-Plzeň zastaví v době konání festivalu přímo ve Vroutku na nádraží. Seznam spojů včetně časů najdete zde: RFCH_vlaky_2014.

LINKOVÝM BUSEM:

Z Prahy dorazíte busem do Vroutku z Florence (přestup v Lubenci, nebo Petrohradu) nebo ze Zličína (přestup v Žatci, nebo Podbořanech). Přímý spoj do Vroutku bohužel není. Jízdní řády autobusů můžete zjistit na IDOSu. Tady jsme pro vás připravili pdf spojů Praha – Vroutek (Praha-Vroutek pá 29-8  Praha-Vroutek so 30-8) a Vroutek – Praha Vroutek-Praha so 30-8 a ne 31-8.

SPOLUJÍZDA:

Najděte si na Jízdomatu odvoz anebo nabídněte volná místa v autě.

Pokud byste potřebovali poradit s dopravou na festival, napište na email pořadatelů tohoto skvělého festivalu: info@rfch.cz.

MAPA, kde festival najdete:

Data mapData map ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Data map
Data map ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Data map ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Podmínky použití
Mapa
Satelitní

 

STANOVÁNÍ + PARKOVÁNÍ:

Stanování je zdarma. Parkování se platí 100 Kč/auto. Stanové městečko je umístěné na okraji festivalového areálu. Přijíždět můžete již ve čtvrtek 28. 8. cca od 16 h, stanové městečko je otevřené do neděle do večera. Ve stanovém městečku budou umístěny toalety a umývárna a nově také hospoda, která bude otevřená již od čtvrtka. Vzhledem k očekávané vyšší návštěvnosti a limitované velikosti stanového městečka nebudeme moci být tak benevolentní ohledně parkování aut vedle stanu. V jedné části stanového městečka bude dovoleno parkovat vedle stanu, v druhé části bude možné pouze stanovat, auto si zaparkujete na vyhrazeném parkovišti. Pro první návštěvníky bude možnost parkovat vedle stanu k dispozici. Pokud se chystáte přijet později, radši počítejte s variantou, že nebudete moci parkovat vedle stanu. Parkoviště a prostor pro stanování jsou ale kousek od sebe, takže dlouhé pochody rozhodně nehrozí :). Ve stanech nenechávejte žádné cennosti.

SPRCHY:

V sobotu od 9 do 17 h budou pro návštěvníky k dispozici sprchy na místním fotbalovém hřišti. Cesta k nim bude popsaná ve festivalové brožuře. Vzhledem ke konání fotbalového zápasu budou od 9 do 14 h k dispozici všechny sprchy, od 14 do 17 h bude k dispozici jen jedna. Takže vyražte za hygienou spíš dřív než dýl. :)

OTEVŘENÍ AREÁLU:

Koncertní areál se otevře v pátek v 11:30 a v sobotu v 10:30. Areál se uzavírá v pátek a v sobotu po skončení programu na DJ stage.

POKYNY PRO NÁVŠTĚVNÍKY:

Do festivalového areálu je zakázané vnášet zbraně, skleněné nádoby, plechovky a jiné nebezpečné předměty. Dále je zakázané fotografování (výjimkou jsou osobní digitální fotoaparáty a telefony) a zhotovování profesionálních audio-video záznamů. Bezpečnostní služba je oprávněná provádět osobní prohlídky při vstupu do areálu. Festival se koná za každého počasí s výjimkou přírodních katastrof.

NÁPOJE + JÍDLO:

Do festivalového areálu nebude možné si přinést vlastní alkoholické a nealkoholické nápoje, ani vlastní potraviny. Pro návštěvníky bude zajištěn kvalitní profesionální servis včetně bohaté nabídky gastronomie (nezapomínáme na vegetariány a vegany) a nápojů.

DĚTI, ZTP A PSI:

Děti do 10 let včetně mají vstup volný. Majitelé průkazu ZTP mají po předložení průkazu doprovod zdarma. S průkazem ZTP můžete také zaparkovat na parkovišti určeném pro kapely, VIP a ZTP (najdete na mapě areálu). Bezbariérová toaleta bude v areálu i ve stanovém městečku. Psi mají do areálu vstup povolený (kromě bojových plemen), ale musí mít náhubek a být na vodítku. Volný pohyb psů není dovolený. Ale doporučujeme kvůli hluku psy do areálu vůbec nevodit.

 

Festival ROCK FOR CHURCH(ill) se zrodil v roce 2000 jako benefiční akce na podporu Kostela sv. Jakuba Velkého, jehož kořeny sahají až do první poloviny 13. století. První tři roky se jednalo o jednodenní festival, kde vystupovaly převážně regionální kapely.

V roce 2004 se festival rozšířil na dva dny a my jsme si troufli přivézt velká jména české scény v čele s populárními J.A.R. Během posledních několika let se ROCK FOR CHURCH(ill) svou pestrou dramaturgií a jedinečnou atmosférou zařadil mezi přední desítku domácích hudebních festivalů. I když si rock stále ještě pořád trůní na čestném místě v názvu festivalu, nenechte se zmást. Na dvou pódiích si tu podávají ruce rock, taneční muzika, pop, reggae, ska, hiphop a další hudební styly. Pokud máte rádi pohodovou festivalovou atmosféru a rádi si dopřejete porci skvělé muziky, které se mainstreamová rádia vyhýbají, je to akce právě pro vás.

Festival se koná od roku 2000 na stále stejném místě – v malebném přírodním areálu Myslivna v severočeském městečku Vroutek. Žádné letiště, žádné tovární haly, ale stromy, louka a místní potok. Koukněte se, kdo už nás v minulých letech navštívil a přijeďte si s námi užít dva dny plné muziky a zábavy.

HLAVNÍ STAGE

Royal Republic /Swe

 

 Tata Bojs

 

Horkýže Slíže /Sk

 

Mydy Rabycad

 

Už brzy více jmen na RFCH 2015!



Vroutek

vroutek-8.jpg
Vroutek je město ležící 5 kilometrů jižně od Podbořan. Vroutek se nachází na horním toku potoku Podbora v jihovýchodním úpatí Doupovských hor blízko přechodu k Rakovnické pahorkatině. V blízkosti města se nachází rozhledna Vochlice.
Mapa - Vroutek

náměstí Míru, 439 82, Vroutek

Telefon: +420 415 218 009
E-mail: podatelna@vroutek.net
Web: http://www.vroutek.net

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz