Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
9.11.2014 20:00 MeetFactory
8.11.2014 20:00 Masters of Rock Cafe

Metal-Ska parta Russkaja míří do Prahy ... Kdo je v létě viděl na festivalu ve Vizovicích, jistě potvrdí, že recesisti kolem Georgie Alexandroviče Makazariji dovedou vytvořit neskutečnou show a výborně pobavit. Stačí jim k tomu dělat si srandu ze všeho a ze všech. Samozřejmě za originálního hudebního doprovodu, kterému soubor písní a tanců RUSSKAJA říká Russian – Turbo – Polka – Ska – Metal.


Pokud by se jejich styl mohl přirovnat k jiným, vzešel by z toho mix podobně trhlých kapel GOGOL BORDELLO, KONTRUST a ZDOB SI ZDUB. Sedmičlenná skupina usazená ve Vídni své pódiové divadlo tvoří jak svou vlastní tvorbou (z doposud tří desek, které za deset let existence vznikly), tak i předělávkami známých a oblíbených hitů jakýchkoliv žánrů (s jemným pžizvúkom).

Hudba kapely RUSSKAJA nezná žádných hranic – žánru, stylu, věku, žádných. Chce prostě jen dobře udělat divokou estrádu a to se jí vždy povede. Ať už pod pódiem stojí fandové dobré zábavy jakéhokoliv věku.



Masters of Rock Cafe

masters-of-rock-cafe-5-1.jpg
Kavárna a hudební klub Masters of Rock Cafe funguje od roku 2005. Agentura Pragokoncert zde tradičně pořádá rockové a metalové koncerty, ale i divadelní představení. Objevuje se i punk, ska, několikrát do roka se odehrávají divadelní představení a dámy se v klubu nejednou pobavily u pánského striptýzu…
Mapa - Masters of Rock Cafe

Tyršovo nábřeží, 760 01, Zlín

Telefon: +420 577 001 122
E-mail: cafe@pragokoncert.com
Web: http://www.mastersofrockcafe.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz