Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
2.6.2016 19:00 Divadlo Studio DVA Vstupenky

Jsou tři a pojí je jedno přátelství. Tak lze popsat inscenaci, kde se v hlavních rolí představí tři půvabné ženy s Vojtou Kotkem. Energická podnikatelka Minerva, kterou před lety opustil manžel, ale ona to zvládá víc než dobře. Decentní intelektuálka Mischa, která nedávno opustila manžela a myslí si, že to zvládá. A přitažlivá Claire, kterou kvůli politické kariéře právě opustil milenec a je jasné, že to nezvládá. Tři dámy se setkají na nóbl večeři. Mají šarm, styl, inteligenci, zkušenosti a snaží se mít i pravdu. A vůbec jim v tom nebrání přítomnost mladého muže, který střídavě hraje partnery všech tří. A protože Angličané mají důvtip v krvi, na závěr nemůže nepřijít i překvapující pointa.


Skvělá konverzační hra z pera významného britského dramatika poprvé v českém překladu nabízí inteligentní humor a originální pohled do ženského světa. Divadelní menu, které bude fajnšmekrům určitě chutnat.

Česká premiéra 9. července 2012 na Letní scéně Vyšehrad.

Délka představení: 1 hod. 55 min.

Režie a dramaturgie: Darina Abrahámová

Překlad: Jitka Sloupová, Katarína Karovičová

Scéna a kostýmy: Jana Krausová

Videoprojekce: Vojtěch Kotek

Minerva, podnikatelka: Anna Šišková, Zuzana Mauréry

Mischa, vysokoškolská profesorka: Jana Krausová

Claire, politoložka: Jitka Schneiderová, Gabriela Míčová

Montcrieff, Leo, Vincent, číšník: Vojtěch Kotek



Divadlo Studio DVA

studio-dva-4.jpg
Studio DVA je nezávislá divadelní a umělecká společnost, která zahájila činnost v roce 2000. Zabývá se zejména produkcí vlastních divadelních projektů, které uvádí po celé České republice i na Slovensku. Jeho stálá scéna se od druhé poloviny roku 2013 nachází v pražském Paláci Fénix na Václavském náměstí. Divadlo se o svou domovskou scénu dělí ještě se dvěma dalšími divadelními soubory. Tím prvním je Divadlo Bolka Polívky a druhým je bratislavský projekt Štúdio L+S.
Mapa - Divadlo Studio DVA

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 222 222 598
E-mail: pokladna@studiodva.cz
Web: http://www.studiodva.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz