Impericon Never Say Die! Tour 2014


Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
17.11.2014 18:00 MeetFactory Vstupenky

Čeští vyznavači hard-post-metal či deathcoru už si můžou značit v kalendáři datum 17.listopadu. V ten den se totiž do pražské MeetFactory vrátí vyhlášené turné Never Say Die! Festival Never Say Die (známý také pod zkratkou NSD) zahájil své tažení v roce 2007 s pěticí kapel - Comeback Kid, Parkway Drive, Cancer Bats, The Warriors a This Is Hell. S každým dalším ročníkem si dobrým výběrem skupin rychle získával respekt fandů této scény, až se stal největší a nejprestižnější akcí svého druhu v Evropě. Pod hlavičkou Impericon Never Say Die Tour se vedle vyjma uvedených kapel vytřídala jména jako Unearth, Architects, Despised Icon, Protest The Hero, Suicide Silence, Oceano, Madball, Deez Nuts, Emmure a mnoho dalších.


A neménně atraktivní line up přichystali organizátoři této akce i pro nadcházející Impericon Never Say Die Tour 2014, které vypukne 24.října v Německu a nabídne úctyhodných 28 koncertů za sebou, mezi kterými si kapely dopřejí jen dva dny volna.

Na cesty se tentokrát rozjedou Comeback Kid (kteří pod touto značkou absolvovali již dvě turné a jeden open air), dále Stick To Your Guns a Obey The Brave, které mohly zhlédnout všichni návštěvníci turné v roce 2012. Koncertovat v ČR prvně nebudou ani portugalská metal-corová parta More Than A Thousand, která v roce 2012 zahrála v legendárním pražském klubu 007 na Strahově. Fanoušci NSD se ale mohou těšit také na HC v podání nadějných Capsize, kteří s Jay Maasem (Defeater) právě natáčí své první dlouhohrající album. Naopak ostřílenými matadory nejen ve studiu jsou další dvě americké skupiny z letošního line upu - No Bragging Rights, kteří mají na svém kontě čtyři alba a jedno EP a Terror, kteří letos oslaví 12.narozeniny. Za tu dobu stihli tito někdejší členové Buried Alive či Carry On vydat včetně koncertních nahrávek osm desek.

Impericon Never Say Die Tour pro letošní rok uzavřelo spolupráci s americkou neziskovou organizací Hope For The Day, jež se snaží prostřednictvím hudby napomáhat léčbě depresí mladých lidí a předcházet jejich sebevraždám a která má velkou podporu právě v hard core a metalové scéně.

Pražský koncert Impericon Never Say Die Tour 2014 pořádá Avocado Booking ve spolupráci s NuCoast.



MeetFactory

meetfactory-profil.jpg
Společnost MeetFactory založil český kontroverzní umělec David Černý v r. 2001. Dnes klub sídlí v průmyslové budově na pražském Smíchově. Současným hudebním, divadelním, filmovým a výtvarným umělcům slouží jako unikátní prostor pro prezentaci jejich tvorby.
Mapa - MeetFactory

Ke Sklárně, 150 00, Praha 5

Telefon: +420 251 551 796
E-mail: pr@meetfactory.cz
Web: http://www.meetfactory.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz