Datum a čas konání Místo konání Vstupenka
25.10.2014 20:00 Lidový Dům Stará Role Vstupenky
17.10.2014 20:00 Bonver aréna Ostrava (Tatran)

Přijďte na skvělou párty, která už se nemusí nikdy opakovat!! Kapela Horkýže Slíže už účinkovala nejen v rodném Slovensku a blízké České republice, ale také v Anglii, Irsku, Itálii či ve Spojených státech amerických. Zahrála si také v nejúžasnějších zahraničních městech, jako je např. Dublin, Londýn, New York, Chicago, Atlanta či New Jersey, kde slavila velkolepý úspěch. Zde odehrála několik koncertů a představila nejen své staré populární hity, ale i skladby novější a méně známé. Dokonce svá vystoupení obohatila o speciální vizuální efekty.


Každoročně kapela Horkýže Slíže odehraje přes sto koncertů v punkovém, punkrockovém či rockovém hudebním stylu. Sestava uskupení je následující: Peter Hrivňák - Kuko, zpěv a baskytara, Mário Sabo - Sabotér, kytara, Juraj Štefánik - Doktor, kytara, Marek Viršík - Cavallera, bicí.

Někteří členové skupiny prošli vynikajícími kapelami. Samotní „Horkýže“ vystupovali i s jinými skupinami, jako je např. Gladiator, Ine Kafe, Tři Sestry apod.

Letos v listopadu tato legenda oslaví dvacátédruhé výročí svého založení. Za tu dobu vydali Horkýže Slíže mnoho skvělých alb a jistě se ještě na další řádku nových hudebních počinů z jejich dílny můžeme těšit!!



Lidový Dům Stará Role

lidovy-dum-stara-role-1.jpg
Lidový dům Karlovy Vary - lidově zvaný "liďák" - je standardní kulturní dům v městské části Stará Role. Slouží k pořádání nejrůznějších kulturních akcí, koncertů, plesů, firemních oslav a podobně. V Karlových Varech jde o jediné funkční zařízení pro konání akcí lidového společenského charakteru.
Mapa - Lidový Dům Stará Role

Školní, 360 01, Karlovy Vary

Telefon: +420 602 479 498
E-mail: lidakkv@seznam.cz
Web: http://www.karlovyvary.cz/cs/lidovy-dum

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz