Vostrov Open Air Club

Budovcova, 295 01, Hněvousice, Tel.: +420 602 779 998, vostrov@vostrov.cz
Hněvousice/Festivaly - Hněvousice




Mnichovo Hradiště je desetitisícové město v okresu Mladá Boleslav a mluví se o něm jako o vstupní bráně do Českého ráje. Od Prahy je vzdáleno 65 km, od Liberce 35 km, zhruba 30 - 45 minut jízdy autem po dálnici.

V areálu je k dispozici zastřešené podium (12 x 8m), dle potřeby 3 - 4 bary, přírodní grilovaní, samostatné ohniště, ale je zde i možnost koupání buď přímo v areálu nebo na 100 m vzdáleném jezu. Areál nabízí také nepřeberné možnosti sportovního vyžití - fotbálek, stolní ftbálek, petanque, badminton, talíře, nohejbal, ping-pong, jednokolky a spousty dalšího.

Byl projektován a budován pro účely kulturní, hlavně hudební, plánují se i představení divadelní, workshopy, zavedení letního kina. V minulých sezonách zde vystoupili mj. ETC..., J.A.R., PVO, GARAGE, ECHT!, VLTAVA, MONKEY BUSINESS, SUPPORT LESBIENS, SKYLINE, ROE-DEER, LAURA A JEJÍ TYGŘI, MŇÁGA A ŽĎORP, MIG 21, TATA BOJS, GRAND SLAM (j.h. Gary 'MudBone' Cooper), LORD BISHOP, britští ZION TRAIN, francoužstí IMPROVISATORS DUB, DOOG, finští WALTARI, belgičtí THINK OF ONE, kteří zvítězili v soutěži radia BBC Awards For World Music 2004. Jste srdečně zváni, je zde i možnost přespání.


Fotografie a videa


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz